Toplama kasa topluyorum

mfurkan46

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba ben sistem topladim ama bazı parçalar uyumlu mu degilmi bilmiyorum o yüzden buraya link koyucam bilen arkadaşlar varsa soyleyebilirmi?

Güç kaynağı çok bilmiyorum bağlantıları filan güç kaynağı uyumlu mu bir ona bakarsanız hem bire ikiye, ben yine de kasanın parçalarını bırakıyorum bi uyumsuzluk varmı filan onada bakarsaniz sevinirim

İşlemci: Amd ryzen 5 1600
Anakart: Gigabyte A320m-h
Ram : corsair 16gb(2x8gb) 3200mhz
Ekran kartı : sapphire rx570 4gb 256bit gddr5
Ssd : adata su650 120gb
HDD: seagate 1tb barracuda 7200rpm
Kasa : sharkoon tg4 rgb 3.0 usb 
Güç kaynağı: frisby foem 400watt 
Güç kaynağı alternatif: corsair vs serisi 450watt

Arkadaşlar güç kaynağında karar veremedim 400 watt yetermi yoksa ikincisini mi alayim eğer birincisi yeter ise onu alayim çünkü kasanın fiyatını aşağıda tutmam lazim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ankartı B450 seçin en düşüğü bile olsa B450 'den aşağı olmasın.
Ekran kartını tek fanlı model seçmeyin ısı sorunları ile boğuşursunuz zaten ısınan bir kart tek fan olmaz.
Bence 480 GB sadece SSD alsanız daha iyi olur. Patriot markasının modelleri hem kalitelidir hem uzun ömürlü hemde F/P. Corsair ürün olur ama 500W aşağısını almayın.
PSU seçiminizi bilindik markalardan yana yapın pişman olursunuz. F/P olsun derseniz Sharkoon, HighPower veya SilverStone ürünlerinie bakın.

KS

mfurkan46

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ankartı B450 seçin en düşüğü bile olsa B450 'den aşağı olmasın.
Ekran kartını tek fanlı model seçmeyin ısı sorunları ile boğuşursunuz zaten ısınan bir kart tek fan olmaz.
Bence 480 GB sadece SSD alsanız daha iyi olur. Patriot markasının modelleri hem kalitelidir hem uzun ömürlü hemde F/P. Corsair ürün olur ama 500W aşağısını almayın.
PSU seçiminizi bilindik markalardan yana yapın pişman olursunuz. F/P olsun derseniz Sharkoon, HighPower veya SilverStone ürünlerinie bakın.

Reis peki bir kasa önerisi yaparmisin bi kaç gündür sistem dizmeye çalışıyorum beynim allak bullak olduda

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri