Toplama Parça Önerisi

Brkozcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
SA. Hocam ben xeon veya aynı fiyata daha iyisi varsa ddr3 türlü bilgisayar toplamak istiyorum fakat bu konulara yeni başladğımdan çok bilmiyorum.
Sizlerden isteğim bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Çok oyun oynanmayacak yazılım vs. işleri yapacağım

Not: Sistemi 2.el olarak alacağım
Anakart + işlemci + ram = 1.000 TL

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
DDR3 eski bir platform olduğu için çoğu parçayı 2. el alacaksınız. 2. elde parça önerisi maalesef satıcılar nedeniyle yapamıyorum. Ancak aklınızda bütçenize uygun bir işlemci varsa belirtin, model olarak iyi kötü dedikten sonra anakart olarak hangi yongalar iyi olur belirtiriz. Zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir. Önemli olan sistemin kalbi işlemcinin seçilmesi.

KS

Brkozcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
DDR3 eski bir platform olduğu için çoğu parçayı 2. el alacaksınız. 2. elde parça önerisi maalesef satıcılar nedeniyle yapamıyorum. Ancak aklınızda bütçenize uygun bir işlemci varsa belirtin, model olarak iyi kötü dedikten sonra anakart olarak hangi yongalar iyi olur belirtiriz. Zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir. Önemli olan sistemin kalbi işlemcinin seçilmesi.
Hocam biraz araştırdım fakat iyi bir işlemci bulamadım sizlerin bir önerisine her zaman açığım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ne bütçede bir işlemci arıyorsunuz? Ona göre bir araştırayım 2. elde neler var o bütçeye değer mi değmez mi bakarım.

KS

Brkozcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam toplam bütçe 1000tl
işlemci için düşündüğüm400-500

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Gördüğüm kadarıyla bu bütçeye i5-3470/3570 veya i7-3820 serisi işlemciler alınabiliyor. F/P fena değildir.

KS

Brkozcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam geç yazdım kusura bakmayın. i7 3820 için uygun anakart nasıl bulabiliriz. Sıfır ve 2. eli 1000 tlden başlıyor. Bendeki toplam bütçe o kadar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri