TP link Archer T4U 1200 Wireless Adaptör kopma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Merhaba 
Bu başlıkta belirttiğim Wireless Adaptör kullanıyorum 2016 senesinde almıştım.şuan bu cihazla anormal ölçüde bağlantı kopması yaşıyorum sorunun bu cihazdan kaynaklanıp kaynaklanmadığından emin değilim çünkü Android telefon üzerinden Wifi açarak bağlanıyorum bu şekilde kopma oluyor.sabit ev modemi üzerinde daha denemedim ama büyük ihtimalle sorun bundan kaynaklı. 
Kullandığım telefon Sony Xperia Z3 compackt, başka model telefonları bağlayıncada sorun aynı, kopma sonrası win10 üzerinden sürekli el ile bağlantı yapıyorum, cihazı çıkarıp takıyorum 5 dk gidiyor yine kopuyor 
TP link sitesine girdiğimde sürücü olarak indirdiğim birkaç dosya var ama setup yok anlamadım hiçbirşey inenleri bi yere mi atacağız acaba?  
Firmware güncellemesi bulamadım sorun nedir olmazsa bunu tamir için göndereceğim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu bağlantı linkini kullanarak bu sayfadan cihazınızın üzerindeki etiketten model numarasını öğrenin daha sonra aşağıdaki linklerden sürümünüze göre verdiğim linklerden hangisi ise indirip RAR içindeki Setup.exe dosyası ile sürücü kurulumunu yapın.

Model numarası V3 : V3
Model numarası V2 : V2 + Ek yazılım ( İkisi de kurulacak )
Model numarası V1 : V1 + Ek yazılım ( İkisi de kurulacak )

Kopma sorunu büyük ihtimalle cihaz odaklı değil aradaki telefon yüzünden gerçekleşiyor.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Eyvallah üstad sorunun biri bitiyor biri başlıyor deneyeceğim.
Ürünü hepsiburada dan almıştım şimdi yorumlara baktım başkaları da kopma sorununundan bahsetmiş yanlız değilim
Benim için TP link artık The end

Bu forum gerçekten can kurtaran gibi sizde olmazsanız naparız bilmiyorum

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
tp link destek merkezine de mail attım geri dönüş yaptılar farklı bir pc de denememi önerdiler şuan için böyle bir imkanım yok.
benim kullandığım v2 sürüm olmasına rağmen v1 deki driver yükledim sorun düzeldi gibi şuana kadar kopma yaşamadım.garip olan tarafı da v2 sürüm klasöründe setup dosyası yok onun için deneme amaçlı v1 yükledim düzeldi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
V2 sürümü sanırım Windows 10 üzerinden kuruluyor güncelleştirmeler ile olabilir. Sorun diğer sürüm kurulunca çözüldüyse problem yok.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Sorun çözüldü konu kapanabilir sağolun. Son olarak Tp link support ile yazışmamda v2 sürücü klasörünün içini göstermek için telefonum ile fotoğrafını çekmiştim gördüğünüz gibi fotoyu çektikten ekranda garip dalgaya benzer izler var bunlar nedir sorun mudur?
Normalde baktığında böyle görünmüyor foto çekiminde oluyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Telefon ve benzeri kamera araçlarında FPS yani kayıt hızı olur ve bu hız ilse ekran vb. bir panele baktığınızda o ekranın ayrı bir FPS(Hz) hızı olduğu için bu tarama benzeri o yenileme hızlarını görebilirsiniz bu bir sorun değil.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri