TTO olayı tekrar hortladı :D

DarkAlone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
bu çocukla uğraşmadan duramıyorlar bunlar yıllık olayı hortlatmışlar askfkj :D

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Ben olayı eskiden bilmiyordum ilk defa yayınlanan bu videolar ile gördüm ama çocuğun hayatının içine etmişler.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Ben olayı eskiden bilmiyordum ilk defa yayınlanan bu videolar ile gördüm ama çocuğun hayatının içine etmişler.
Doğrudur turgut ekimin olayları bilmeden mahalle abisi atlaması olayını unutamıyorum ahaha :D

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
bu çocukla uğraşmadan duramıyorlar bunlar yıllık olayı hortlatmışlar askfkj :D
Hocam olayı çoğu kişinin öğrenmesi falan iyide TTO yu Charm Quell den görenler sürekli gereksiz editler yapıyorlar heryerde karşılaşıyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Charmquell konsepti olarak ilginç şeylerin aslını falan araştırıyor bence zaten olayı hatırlatıp herkesin o kişiyi düzgün bilmesini sağlamalıydı , onu da yaptı zaten.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Charmquell konsepti olarak ilginç şeylerin aslını falan araştırıyor bence zaten olayı hatırlatıp herkesin o kişiyi düzgün bilmesini sağlamalıydı , onu da yaptı zaten.
Evet içerik olarak sayılı kanallardan ona sözüm yok. Fakat biraz tto olayları insanları hıyar niyetine gördüler o dönemde hepsi alacağı kadar izlenmeyi almıştı bir kıvılcıma baktılar. :)

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Galiba birisi kuran'a küfür etmiş vs. Konuyu açacak varmı?
Hocam Ender (allah a küfür ettiği sanılan kişi) birgün tto isimli bir YouTube kanalı açıyor Minecraft ile ilgili ve şuanda da çoğu kişinin tanıdığı eskinin gereksiz odası emrecan Ahmet aga vb. Kişilere arkadaş oluyor beraber video çekiyorlar sonra Ahmet aga ona komplo kuruyor herkes küfür ettiğini falan sanıyor kanalı kapanıyor falan umarım anlatabilmişimdir Charm Quell den izlerseniz daha detaylı anlarsınız

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Hocam Ender (allah a küfür ettiği sanılan kişi) birgün tto isimli bir YouTube kanalı açıyor Minecraft ile ilgili ve şuanda da çoğu kişinin tanıdığı eskinin gereksiz odası emrecan Ahmet aga vb. Kişilere arkadaş oluyor beraber video çekiyorlar sonra Ahmet aga ona komplo kuruyor herkes küfür ettiğini falan sanıyor kanalı kapanıyor falan umarım anlatabilmişimdir Charm Quell den izlerseniz daha detaylı anlarsınız
Pek anlatamadım gibi ama hocam

Son düzenleme:

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Olayın kanal çalınma kısmı malum hack grubunun yargısız infaz yapar gibi çocuğun kanalını alıp mahalle abisi gibi laflarla uyarı çektiler. :D Şaşırdım malum hack grubu kendilerini baya büyük yaştayız diye insanlara gösteriyorlardı yargısız infaz yapacak kadar cahil olanları varmış demek ekiplerinden 2 3 lamer salmışlar ilgilensin diye komedi. ahaha :D

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yt den izledim ve tto ya yazık olmuş :D .
O kadar oyun oynadığın kişiye neden iftira atarsınki? .

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Yt den izledim ve tto ya yazık olmuş :D .
O kadar oyun oynadığın kişiye neden iftira atarsınki? .
Sosyal medyada kitleleri yönetmek çok basit izleyecek enayiler bol olduğunu düşünmüştür. Alacakları kadar aldılar zaten izlenmelerini derin detaylara girmeye gerek duymuyorum eski zamanlar sadece en ufak bir din olayında seni vatan haini ilan edicek ciddiyet vardı demek isterim anlarsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri