Doğrudur turgut ekimin olayları bilmeden mahalle abisi atlaması olayını unutamıyorum ahahaBen olayı eskiden bilmiyordum ilk defa yayınlanan bu videolar ile gördüm ama çocuğun hayatının içine etmişler.
Hocam olayı çoğu kişinin öğrenmesi falan iyide TTO yu Charm Quell den görenler sürekli gereksiz editler yapıyorlar heryerde karşılaşıyorumbu çocukla uğraşmadan duramıyorlar bunlar yıllık olayı hortlatmışlar askfkj![]()
O ne ?bu çocukla uğraşmadan duramıyorlar bunlar yıllık olayı hortlatmışlar askfkj![]()
Ahaha doğrudur ülkemiz drama sever yeter ki birbirlerini yesin millet.Hocam olayı çoğu kişinin öğrenmesi falan iyide tto yu charm quell den görenler sürekli saçma editler yapıyorlar
Evet içerik olarak sayılı kanallardan ona sözüm yok. Fakat biraz tto olayları insanları hıyar niyetine gördüler o dönemde hepsi alacağı kadar izlenmeyi almıştı bir kıvılcıma baktılar.Charmquell konsepti olarak ilginç şeylerin aslını falan araştırıyor bence zaten olayı hatırlatıp herkesin o kişiyi düzgün bilmesini sağlamalıydı , onu da yaptı zaten.
Galiba birisi kuran'a küfür etmiş vs. Konuyu açacak varmı?O ne ?
Hocam Ender (allah a küfür ettiği sanılan kişi) birgün tto isimli bir YouTube kanalı açıyor Minecraft ile ilgili ve şuanda da çoğu kişinin tanıdığı eskinin gereksiz odası emrecan Ahmet aga vb. Kişilere arkadaş oluyor beraber video çekiyorlar sonra Ahmet aga ona komplo kuruyor herkes küfür ettiğini falan sanıyor kanalı kapanıyor falan umarım anlatabilmişimdir Charm Quell den izlerseniz daha detaylı anlarsınızGaliba birisi kuran'a küfür etmiş vs. Konuyu açacak varmı?
Pek anlatamadım gibi ama hocamHocam Ender (allah a küfür ettiği sanılan kişi) birgün tto isimli bir YouTube kanalı açıyor Minecraft ile ilgili ve şuanda da çoğu kişinin tanıdığı eskinin gereksiz odası emrecan Ahmet aga vb. Kişilere arkadaş oluyor beraber video çekiyorlar sonra Ahmet aga ona komplo kuruyor herkes küfür ettiğini falan sanıyor kanalı kapanıyor falan umarım anlatabilmişimdir Charm Quell den izlerseniz daha detaylı anlarsınız
Gayet güzel anlatmışsınız hocam videoyu izlerse daha çok aklında kalır.Pek anlatamadım gibi ama hocamız
Yt den daha detaylı bakıcam şimdi saolun.Pek anlatamadım gibi ama hocamız
Rica ederim hocamYt den daha detaylı bakıcam şimdi saolun.
TeşekkürlerGayet güzel anlatmışsınız hocam videoyu izlerse daha çok aklında kalır.
Sosyal medyada kitleleri yönetmek çok basit izleyecek enayiler bol olduğunu düşünmüştür. Alacakları kadar aldılar zaten izlenmelerini derin detaylara girmeye gerek duymuyorum eski zamanlar sadece en ufak bir din olayında seni vatan haini ilan edicek ciddiyet vardı demek isterim anlarsınız.Yt den izledim ve tto ya yazık olmuş.
O kadar oyun oynadığın kişiye neden iftira atarsınki? .
Daha çok izlenme , daha çok para.Yt den izledim ve tto ya yazık olmuş.
O kadar oyun oynadığın kişiye neden iftira atarsınki? .
2013 deki mesele hocam boşverin şimdi hepsi hayatını yaşıyor. Adam Kanada'da yaşıyor çekmiş altına audi'yi geziyor.Daha çok izlenme , daha çok para.