tuf gaming rtx 3060 ti çabuk yanar mı?

MustafaErcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
merhabalar ben bir hazır sistem aldım ve kullanan birkaç arkadaşım bana çok çabuk yanıyor çabuk ısınıyor 85 derecelere kadar çıkıyor falan diyorlarda sizce çabuk yanar mı bu model

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Çabuk yanar diye bir şey olamaz. Kasanız çok kötüyse ısınır ama Gaminggen hazır sistemlerinde kasalarda iyi oluyor. 85 Dereceye çıkması için 1 yıldan fazla süre geçmesi ve sizin termal macun yenilemesi yapmamanız lazım. Zor bir durum.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
merhabalar ben bir hazır sistem aldım ve kullanan birkaç arkadaşım bana çok çabuk yanıyor çabuk ısınıyor 85 derecelere kadar çıkıyor falan diyorlarda sizce çabuk yanar mı bu model

bir kartı yakmak için kartın üstündeki fanları durdurmalısın ve kasanda hiç hava akışı olmaması lazım. yoksa kartı yakamazsın. Isı sorunu olmayan bir ekran kartı o. Kasan da yeterli havayı içeri alacak fan varsa çok rahat serin ekran kartı olur. Ve arkadaşın dediği gibi 3070 e rakip olan bir ekran kartı :)

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225

Bende var öyle birşey yok ağır yük altında bile 60 ı bazen görüyor arkadaşların iyi sallamış ayrıca kartta yüksek ısıya gelse bile o kadar çabuk yanmaz .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri