Ucuz Windows Lisanları Hk.

Ahmet SARICA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
50 - 100 TL' ye satılan Windows lisanları yasal mıdır ve ayrıca güvenilir midir? Windows bu duruma izin veriyor mu? Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
50 - 100 TL' ye satılan Windows lisanları yasal mıdır ve ayrıca güvenilir midir? Windows bu duruma izin veriyor mu? Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Hocam birçok arkadaşım zamanın da aldı ve hala kullanıyolar. Geçen gün format atıp w11 home kurdum, bende almayı düşündüm ancak araştırdığımda güvenilir bi site bulamadım. Daha önce sorunsuz alışveriş yaptıkları siteler şuan da o kadar da sorunsuz görünmüyo.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
son birkaç ay içerisinde 10 pro (6tl) 11pro (11tl) aldım sorunsuz kullanıyorum bunun mantığı markaların windowstan aldığı yüklü lisans key'leri ucuza elden çıkarması ve bunun gibi bir çok yöntem var sorunsuz kullanabilirsin üstelik lisans key'den hiçbir şekilde sorun çıkmaz sadece tek sorun başkasına satılmış olması onun için de Google'a direk yapıştır key'i oradan öğrenebilirsin

ben bu mağazadan aldım reklam olmasın wp'den atıyorlar gayet ilgililer atıldığı gibi 2 saat içinde kullanman lazım kodu

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
son birkaç ay içerisinde 10 pro (6tl) 11pro (11tl) aldım sorunsuz kullanıyorum bunun mantığı markaların windowstan aldığı yüklü lisans key'leri ucuza elden çıkarması ve bunun gibi bir çok yöntem var sorunsuz kullanabilirsin üstelik lisans key'den hiçbir şekilde sorun çıkmaz sadece tek sorun başkasına satılmış olması onun için de Google'a direk yapıştır key'i oradan öğrenebilirsin

ben bu mağazadan aldım reklam olmasın wp'den atıyorlar gayet ilgililer atıldığı gibi 2 saat içinde kullanman lazım kodu
Bu keyler format atınca kayboluyo demi

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
Teşekkür ederim :)
Başka fikri olan üyelerden de yorum bekliyorum
Hocam daha önce aldım oem versiyonu 3 sene kullandım pc sattım birkez sorun yaşamadım şuan topladığım cihazda da kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyok oem keyler anakartın üzerine yazılır sadece o anakartta kullanabilirsin başka pc taşıyamazsın ki bnce bu daha güvenli key başkasına satılsa bile kullanamaz. Orjinalliğinde yada güncellemelerinde herhangi bir durum yada fark yok orginal ürünle bir farkı yok. Orm keylerün asıl olayı pc üreticilerine satılan keyler bunlar adam laptopu üretiyor içine basıyor bunu satarken ama firma o kadar üretim yapmayacaksa fazla kalan keyleri satıyor bu şekilde

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
Hocam daha önce aldım oem versiyonu 3 sene kullandım pc sattım birkez sorun yaşamadım şuan topladığım cihazda da kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyok oem keyler anakartın üzerine yazılır sadece o anakartta kullanabilirsin başka pc taşıyamazsın ki bnce bu daha güvenli key başkasına satılsa bile kullanamaz. Orjinalliğinde yada güncellemelerinde herhangi bir durum yada fark yok orginal ürünle bir farkı yok. Orm keylerün asıl olayı pc üreticilerine satılan keyler bunlar adam laptopu üretiyor içine basıyor bunu satarken ama firma o kadar üretim yapmayacaksa fazla kalan keyleri satıyor bu şekilde
Alışveriş yaptığıın güvenli bi yer varsa link atar mısın?

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
Alışveriş yaptığıın güvenli bi yer varsa link atar mısın?
Sağlamlisans tan aldım ben hesaptan para çekildi aynı saniye key geldi mailini muhakkak doğru yaz ama yoksa uğraşırsın

Ama babamın oğlu değil hocam kefil değilim ama bn sorun yaşamadım hiç

KS

Ahmet SARICA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Teşekkür ederim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Kendim kullanmadım ama herkes kullanıyor ve öneriyor. Bir lisansa 3000 lira vermek açıkası pek mantıklı değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri