50 - 100 TL' ye satılan Windows lisanları yasal mıdır ve ayrıca güvenilir midir? Windows bu duruma izin veriyor mu? Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Hocam birçok arkadaşım zamanın da aldı ve hala kullanıyolar. Geçen gün format atıp w11 home kurdum, bende almayı düşündüm ancak araştırdığımda güvenilir bi site bulamadım. Daha önce sorunsuz alışveriş yaptıkları siteler şuan da o kadar da sorunsuz görünmüyo.50 - 100 TL' ye satılan Windows lisanları yasal mıdır ve ayrıca güvenilir midir? Windows bu duruma izin veriyor mu? Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
son birkaç ay içerisinde 10 pro (6tl) 11pro (11tl) aldım sorunsuz kullanıyorum bunun mantığı markaların windowstan aldığı yüklü lisans key'leri ucuza elden çıkarması ve bunun gibi bir çok yöntem var sorunsuz kullanabilirsin üstelik lisans key'den hiçbir şekilde sorun çıkmaz sadece tek sorun başkasına satılmış olması onun için de Google'a direk yapıştır key'i oradan öğrenebilirsin50 - 100 TL' ye satılan Windows lisanları yasal mıdır ve ayrıca güvenilir midir? Windows bu duruma izin veriyor mu? Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu keyler format atınca kayboluyo demison birkaç ay içerisinde 10 pro (6tl) 11pro (11tl) aldım sorunsuz kullanıyorum bunun mantığı markaların windowstan aldığı yüklü lisans key'leri ucuza elden çıkarması ve bunun gibi bir çok yöntem var sorunsuz kullanabilirsin üstelik lisans key'den hiçbir şekilde sorun çıkmaz sadece tek sorun başkasına satılmış olması onun için de Google'a direk yapıştır key'i oradan öğrenebilirsin
![]()
MICROSOFT Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Diji - PttAVM.com - 2025
MICROSOFT Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key Dijital Ürün anahtarı |Telefon Etkinleştirmeli | Bireysel Ürün - 2025www.pttavm.com
ben bu mağazadan aldım reklam olmasın wp'den atıyorlar gayet ilgililer atıldığı gibi 2 saat içinde kullanman lazım kodu
Bunlar evet ama oem key alırsan kaybolmazBu keyler format atınca kayboluyo demi
Anladım teşekkür ederim.Bunlar evet ama oem key alırsan kaybolmaz
Hocam daha önce aldım oem versiyonu 3 sene kullandım pc sattım birkez sorun yaşamadım şuan topladığım cihazda da kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyok oem keyler anakartın üzerine yazılır sadece o anakartta kullanabilirsin başka pc taşıyamazsın ki bnce bu daha güvenli key başkasına satılsa bile kullanamaz. Orjinalliğinde yada güncellemelerinde herhangi bir durum yada fark yok orginal ürünle bir farkı yok. Orm keylerün asıl olayı pc üreticilerine satılan keyler bunlar adam laptopu üretiyor içine basıyor bunu satarken ama firma o kadar üretim yapmayacaksa fazla kalan keyleri satıyor bu şekildeTeşekkür ederim
Başka fikri olan üyelerden de yorum bekliyorum
Alışveriş yaptığıın güvenli bi yer varsa link atar mısın?Hocam daha önce aldım oem versiyonu 3 sene kullandım pc sattım birkez sorun yaşamadım şuan topladığım cihazda da kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyok oem keyler anakartın üzerine yazılır sadece o anakartta kullanabilirsin başka pc taşıyamazsın ki bnce bu daha güvenli key başkasına satılsa bile kullanamaz. Orjinalliğinde yada güncellemelerinde herhangi bir durum yada fark yok orginal ürünle bir farkı yok. Orm keylerün asıl olayı pc üreticilerine satılan keyler bunlar adam laptopu üretiyor içine basıyor bunu satarken ama firma o kadar üretim yapmayacaksa fazla kalan keyleri satıyor bu şekilde
Sağlamlisans tan aldım ben hesaptan para çekildi aynı saniye key geldi mailini muhakkak doğru yaz ama yoksa uğraşırsınAlışveriş yaptığıın güvenli bi yer varsa link atar mısın?
hocam bu siteyi gördüm daha önce de, ben bunlara yazdım wp den cevap vermediler bende güvenemedimSağlamlisans tan aldım ben hesaptan para çekildi aynı saniye key geldi mailini muhakkak doğru yaz ama yoksa uğraşırsın
Teşekkür ederimHocam daha önce aldım oem versiyonu 3 sene kullandım pc sattım birkez sorun yaşamadım şuan topladığım cihazda da kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyok oem keyler anakartın üzerine yazılır sadece o anakartta kullanabilirsin başka pc taşıyamazsın ki bnce bu daha güvenli key başkasına satılsa bile kullanamaz. Orjinalliğinde yada güncellemelerinde herhangi bir durum yada fark yok orginal ürünle bir farkı yok. Orm keylerün asıl olayı pc üreticilerine satılan keyler bunlar adam laptopu üretiyor içine basıyor bunu satarken ama firma o kadar üretim yapmayacaksa fazla kalan keyleri satıyor bu şekilde