Ultima 3600 mü Ultima 10400f mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bi önceki açtığım konuda bana ultima 10400f önermiştiniz bütçeme göre. 3600 mü 10400f mi tercih edilmeli? Ayrıca gaming gen sitesi güvenilir midir daha önce internetten hiç bu kadar yüklü miktarda alışveriş yapmadım garanti vs nasıl oluyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirm

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Gaming.gen.tr sitesi güvenilir bir mecralardan birisidir orasında sorununuz olmasın. Garanti derken her ürününün kendi garantisi var yani satın aldığınız firma ile garanti olayının bir alakası yok.

10400F ile 3600 işlemcileri denk işlemcilerdir kararı ikisinden birinden yana yapabilirsiniz genel olarak büyük bir kaybınız yok. Sadece AMD seçerseniz fiyat/performans olarak ileride daha fazla işlemci yükselme şansınız var o kadar.

KS

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Gaming.gen.tr sitesi güvenilir bir mecralardan birisidir orasında sorununuz olmasın. Garanti derken her ürününün kendi garantisi var yani satın aldığınız firma ile garanti olayının bir alakası yok.

10400F ile 3600 işlemcileri denk işlemcilerdir kararı ikisinden birinden yana yapabilirsiniz genel olarak büyük bir kaybınız yok. Sadece AMD seçerseniz fiyat/performans olarak ileride daha fazla işlemci yükselme şansınız var o kadar.

teşekkür ederim bir de kasa modeli için tereddütlerim var sharkoonun bu kasası hava akışı vs yönünden nasıl acaba? Montaj ve test hizmeti nasıl oluyor gelirken kırılma vs gibi bi durum olur mu? son olarak da gaming gen sitesinde ekipman bazında çok bir tercih yok geri kalan 3 3.5k bütçeye monitör ve ekipman önerirseniz tek bir siteden çok memnun olurum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
F/P iyi bir kasadır. Önü tamamen mesh kasalara göre ortalama 5 derece daha sıcak çalışabilir ama 2 bölgede yan taraflarda fazlaca açıklıklar var yani termal açıdan F/P bir kasadır.

Size ekipman önerisi yaparımda ekran kartı olarak o sitemde ne vardı? Ona göre monitör çözünürlüğü önerisi yapacağım. Birde ekipman olarak tam set mi düşünüyorsunuz. Yani Klavye, Mouse ve Kulaklık? Eğer öyle ise istediğiniz özel bir şey var mı? Örnek olarak klavye mekainik olsun yada olmasın. Olursa kırmızı switch olsun vs. gibi. Yada kulakık 7.1 olsun yada olmasın gibi gibi şeyler.

KS

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
F/P iyi bir kasadır. Önü tamamen mesh kasalara göre ortalama 5 derece daha sıcak çalışabilir ama 2 bölgede yan taraflarda fazlaca açıklıklar var yani termal açıdan F/P bir kasadır.

Size ekipman önerisi yaparımda ekran kartı olarak o sitemde ne vardı? Ona göre monitör çözünürlüğü önerisi yapacağım. Birde ekipman olarak tam set mi düşünüyorsunuz. Yani Klavye, Mouse ve Kulaklık? Eğer öyle ise istediğiniz özel bir şey var mı? Örnek olarak klavye mekainik olsun yada olmasın. Olursa kırmızı switch olsun vs. gibi. Yada kulakık 7.1 olsun yada olmasın gibi gibi şeyler.

ekran kartı asus 2060 dual. Ekipman olarak da evet klavye mouse kulaklık hepsini alacağım. Fakat hepsini bi siteden olursa çok iyi olur. Olmazsa da büyük bi indirim varsa birkaçını başka yerden de alabilirim. Kulaklık elbette 7.1 olsun. Arctis 3 düşünüyordum ama fiyatı uçmuş. Klavye olarak da bu bütçeye göre mekanik klavye biraz zor (gamepower rampage dışında) ama klavyede aradığım özellikler multimedya tuşlarının olması ve mekanikse mavi switch olmaması. Mavi switche karşı bir ön yargım var, olmasaydı xpg summoner modeline bakabilirdim. Mouse olarak da rival 3 düşünmüştüm ben.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerinizi yapacağım biraz bakayım piyasaya.

Monitör : Asus TUF Gaming VG279Q1A 27'' 1ms 165HZ IPS - 1.899 TL - İndirimdeyken kaçırmayın derim.

Klavye : 
  1. MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - 529 TL - Mavi switch gibi sesli bir tuştur ama mavi anahtarlardan hızlıdır. Fiziksel ayrı medya tuşları yok ama MSI LOGOSU + F tuşları kombinasyonu ile medya işlevlerini yapabiliyorsunuz. İndirimde olduğu için ve ürün olarak kaliteli olduğundan dolayı bırakıyorum bunu buraya.
  2. ASUS RA05 TUF GAMING K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - 619 TL - Buda size önerebileceğim en iyi 2. ürün.
Mouse : 
  1. Roccat Kova AIMO RGB Optik Oyuncu Mouse - 349 TL
  2. Roccat Kone AIMO RGBA Gaming Mouse - 499 TL - Bu 2 üründe çok kaliteli bir Alman markasıdır. Hem ürün hem kalite hem yazılım olarak çok iyidir kolay kolay kimseyi pişman etmez. SS Rival 3 yerine bu 2 ürünü öneririm.
Kulaklık : 
  1. Patriot Viper V370 7.1 - 499 TL - Kaliteli bir üründür ses ve mikrofon olarak.
  2. Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 505 TL - Şuan indirimde normalde 800 TL civarında bir üründür. Yine kaliteli bir üründür hem ses hem mikrofon olarak sizi oldukça tatmin eder.
  3. Rampage R81 Champıon Bej 7.1 - 564 TL - Bu listedeki çoğu ürün ile yarışır kalite ve performans olarak.
  4. HP Omen By Mindframe Aktif Soğutmalı 7.1 - 680 TL - Yine çok kaliteli bir üründür. Dünyada ilk ısıya karşı sıvı soğutmalı kulaklığıdır. Buda kulaklık sürücülerinin aktif olarak soğutulup kulaklarınızın uzun kullanımda terleme ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırır. Ayrıca kumaş yastıklarda bu terleme olayının önüne geçen başka bir etmendir.
Toplamda 3.5K ve civarına bu ürünleri alabilirsiniz.

Ben olsam Monitör + Klavye 2 + Mouse 2 + Kulaklık 2 veya 4 numarayı seçerdim.

Her ürün her yerde olmadığından farklı linkler bıraktım ama indirimler her yerde yok ve ürünler her yerde bulunmuyor maalesef.

KS

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerinizi yapacağım biraz bakayım piyasaya.

Monitör : Asus TUF Gaming VG279Q1A 27'' 1ms 165HZ IPS - 1.899 TL - İndirimdeyken kaçırmayın derim.

Klavye : 
  1. MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - 529 TL - Mavi switch gibi sesli bir tuştur ama mavi anahtarlardan hızlıdır. Fiziksel ayrı medya tuşları yok ama MSI LOGOSU + F tuşları kombinasyonu ile medya işlevlerini yapabiliyorsunuz. İndirimde olduğu için ve ürün olarak kaliteli olduğundan dolayı bırakıyorum bunu buraya.
  2. ASUS RA05 TUF GAMING K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - 619 TL - Buda size önerebileceğim en iyi 2. ürün.
Mouse : 
  1. Roccat Kova AIMO RGB Optik Oyuncu Mouse - 349 TL
  2. Roccat Kone AIMO RGBA Gaming Mouse - 499 TL - Bu 2 üründe çok kaliteli bir Alman markasıdır. Hem ürün hem kalite hem yazılım olarak çok iyidir kolay kolay kimseyi pişman etmez. SS Rival 3 yerine bu 2 ürünü öneririm.
Kulaklık : 
  1. Patriot Viper V370 7.1 - 499 TL - Kaliteli bir üründür ses ve mikrofon olarak.
  2. Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 505 TL - Şuan indirimde normalde 800 TL civarında bir üründür. Yine kaliteli bir üründür hem ses hem mikrofon olarak sizi oldukça tatmin eder.
  3. Rampage R81 Champıon Bej 7.1 - 564 TL - Bu listedeki çoğu ürün ile yarışır kalite ve performans olarak.
  4. HP Omen By Mindframe Aktif Soğutmalı 7.1 - 680 TL - Yine çok kaliteli bir üründür. Dünyada ilk ısıya karşı sıvı soğutmalı kulaklığıdır. Buda kulaklık sürücülerinin aktif olarak soğutulup kulaklarınızın uzun kullanımda terleme ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırır. Ayrıca kumaş yastıklarda bu terleme olayının önüne geçen başka bir etmendir.
Toplamda 3.5K ve civarına bu ürünleri alabilirsiniz.

Ben olsam Monitör + Klavye 2 + Mouse 2 + Kulaklık 2 veya 4 numarayı seçerdim.

Her ürün her yerde olmadığından farklı linkler bıraktım ama indirimler her yerde yok ve ürünler her yerde bulunmuyor maalesef.

Uğraşınız için çok teşekkürler son olarak montaj ve test hizmeti nasıl oluyor ekran kartı takılmıyor diye görmüştüm

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hasar alacak ürünler kule tipi harici soğutucu veya ekran kartı gibi bileşenler hasar almaması için kargoda montajlanmadan gönderilir. Siz montajlarsınız onları ki öyle zor bir şey değildir ekran kartı montajı veya soğutucu montajı dert etmeyin onları.

Montaj yapılır öncesinde test edilir sistem kurulur sonra sökülür kargo için.

KS

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hasar alacak ürünler kule tipi harici soğutucu veya ekran kartı gibi bileşenler hasar almaması için kargoda montajlanmadan gönderilir. Siz montajlarsınız onları ki öyle zor bir şey değildir ekran kartı montajı veya soğutucu montajı dert etmeyin onları.

Montaj yapılır öncesinde test edilir sistem kurulur sonra sökülür kargo için.
teşekkürler iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri