Üni ve YouTube için Samsuns A52 almak mantıklı mı?

bugiblack

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar arkadaşlar, uzunca bir süredir Samsung A52 telefonunu almayı düşünüyorum. İlk başlarda Xiaomi Redmi Note 10Pro almak istiyordum lakin sonrasında kararımı büyük olasılıkla A52 telefonuna çevirdim. Bunun başlıca sebebi olarak kameradaki OIS özelliği oldu. Telefonu aldıktan sonra oyunda oynamayı planlıyorum ve 8gb ram beni idare eder diye düşündüm. Geçenlerde fiyatı 5000-5500 arasında değişir iken şimdi de 5500-6000 arasında seyrediyor. Telefonda yapmak istediklerim YouTube videosu çekmek ve oyun vs oynamak. Bana bu özellikler için yeterli geldi, bunun yanın sıra Poco x3 pro telefonuna baktım ama kamera da bile bariz bir şekilde A52'nin daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Ben A52 alma konusunda kararlıyım (üniversite de uzunca süre kullanmak için de istiyorum) ancak sizlerin de firiklerini almak istedim. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler. <3

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Üni ve YouTube için Samsuns A52 almak mantıklı mı?

A52 cihazı oldukça başarılı F/P oranı yüksek ürünlerden birisi. Sizi istekleriniz doğrultusunda karşılar. 6.5K bütçeye kadar onun kadar başarılı kamera deneyimi sunan veya onu geçen bir cihaz yok diyebilirim piyasada. Ancak size tavsiyem Samsung Galaxy A52s 5G modelini alın. Donanım olarak daha iyi ve aynı kamera sistemine sahip. Donanımsal farkları İşlemcisi, WiFi Yongası, Ekranı daha iyi. Piyasaya baktım 6.2K civarına bulunabiliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri