V velat.ayirhan Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 4 Kas 2021 Mesajlar 29 Tepki 2 Konum 27 | Gaziantep 27 Mar 2022 #1 Merhabalar ben ürün anahtarını etkinleştireceğim ama bilgisayar sıfırlanır diye yapmıyorum bir bilgisi olan var mı? sıfırlanır mı?
Merhabalar ben ürün anahtarını etkinleştireceğim ama bilgisayar sıfırlanır diye yapmıyorum bir bilgisi olan var mı? sıfırlanır mı?
Rider Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Mar 2022 Mesajlar 13 Tepki 0 Konum 34 | İstanbul Avrupa 27 Mar 2022 #2 Cvp: Ürün anahtarı etkinleştirirsem bilgisayar sıfırlanır mı? hayır sıfırlanmaz
C celilcicekk Moderatör Moderatör Katılım 24 Ara 2021 Mesajlar 118 Tepki 5 Konum 43 | Kütahya 27 Mar 2022 #3 Cvp: Ürün anahtarı etkinleştirirsem bilgisayar sıfırlanır mı? Herhangi bir sıfırlanma olmayacaktır. Etkinleştirme Windows lisanslamak içindir.
Cvp: Ürün anahtarı etkinleştirirsem bilgisayar sıfırlanır mı? Herhangi bir sıfırlanma olmayacaktır. Etkinleştirme Windows lisanslamak içindir.
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 27 Mar 2022 #4 Cvp: Ürün anahtarı etkinleştirirsem bilgisayar sıfırlanır mı? Sadece var olan sisteminizi key ile aktive ediyorsunuz başka bir şey olmuyor rahat olabilirsiniz.
Cvp: Ürün anahtarı etkinleştirirsem bilgisayar sıfırlanır mı? Sadece var olan sisteminizi key ile aktive ediyorsunuz başka bir şey olmuyor rahat olabilirsiniz.
beratgulserr Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 25 Mar 2022 Mesajlar 37 Tepki 0 Konum 54 | Sakarya 27 Mar 2022 #5 Hayır dostum sorun olmaz defalarca ürün anahtarı etkinleştirmiş biri olarak söylüyorum