Yardım Usb Gamepad Steam

hayatikeskinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar Merhaba Gamepadim steam da gözükmüyor gözükmediği için hiçbir oyunu oynayamıyorum fakat windows çalıştıra joy.cpl yazdıgımda gamepad gözüküyor test ettim çalışıyor herhangibir bağlantı sorunuda yok fakat steam bunu göremiyor sebebi ne olabilir
steam.png

Resimde gördüğünüz gibi sol altta oyun kumandası.. yazıyor çoğu yaptığım incelemede bağzı arkadaşlarda steam gördüğü için joyped game pad gibi isimler yazıyor. destek olursanız sevinirim

KS

hayatikeskinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Konuyu çözümledim normal gamepadimi x360ce programıyla xbox koluna çevirdiğim zaman steam kontrolcümü gördü aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa çözümü bu şekilde gerçekleştirdim.

AFŞİN EDREMİTLİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Konuyu çözümledim normal gamepadimi x360ce programıyla xbox koluna çevirdiğim zaman steam kontrolcümü gördü aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa çözümü bu şekilde gerçekleştirdim.
Bu tamamen gamepad desteği ile alakalı zaten. Normalde Windows ortamında bir çok çeşit kullandım, Xbox kontrolcü olarak görmesi lazım. Sizin elinizdeki modelde Windows görmemiş ondan sorunu yaşamışsınız. Logitech, Monster, Msi bir çok deneme ve kullanma şansım oldu, Xbox kolu olarak gördü Windows otomatik. Neyse sorunu çözmüşsünüz, iyi oyunlar ☺️

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri