Arkadaşlar,kulaklıklar için jak girişinin avantajları nelerdir, dezavantajları nelerdir, usb avantajları nelerdir, dezavantajları nelerdir, yoksa ikisi de aynımıdır birisi bana bunu anlatabilir mi?
Usb bağlantılı kulaklıklar içlerinde kendi ses kartını barındırıyor . Kendi ses kartınız kötüyse eski bir sisteminiz varsa daha iyi performans alırsınız. Ama anakartınız daha iyiyse bu kulaklığın ses kartından, ben anakartın ses kartını kullanayım olmuyor. Jacklı bağlantıda ise arada ekstra bir ses kartı yok. Sadece kulaklığınız ve anakartınızdaki ses kartı. Anakartınızdaki ses kartı yine iyiyse iyi, kötüyse daha düşük bir performans alırsınız.Arkadaşlar,kulaklıklar için jak girişinin avantajları nelerdir, dezavantajları nelerdir, usb avantajları nelerdir, dezavantajları nelerdir, yoksa ikisi de aynımıdır birisi bana bunu anlatabilir mi?
teşekkürler hocamUsb bağlantılı kulaklıklar içlerinde kendi ses kartını barındırıyor . Kendi ses kartınız kötüyse eski bir sisteminiz varsa daha iyi performans alırsınız. Ama anakartınız daha iyiyse bu kulaklığın ses kartından, ben anakartın ses kartını kullanayım olmuyor. Jacklı bağlantıda ise arada ekstra bir ses kartı yok. Sadece kulaklığınız ve anakartınızdaki ses kartı. Anakartınızdaki ses kartı yine iyiyse iyi, kötüyse daha düşük bir performans alırsınız.
hocam peki anakartımızın ses kartını nasıl öğreniyoruz?Usb bağlantılı kulaklıklar içlerinde kendi ses kartını barındırıyor . Kendi ses kartınız kötüyse eski bir sisteminiz varsa daha iyi performans alırsınız. Ama anakartınız daha iyiyse bu kulaklığın ses kartından, ben anakartın ses kartını kullanayım olmuyor. Jacklı bağlantıda ise arada ekstra bir ses kartı yok. Sadece kulaklığınız ve anakartınızdaki ses kartı. Anakartınızdaki ses kartı yine iyiyse iyi, kötüyse daha düşük bir performans alırsınız.
Modelini yazarsanız bulunabilir?teşekkürler hocam
hocam peki anakartımızın ses kartını nasıl öğreniyoruz?
teşekkürler hocam buldumModelini yazarsanız bulunabilir?