USB KULAKLIK MİKROFON SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer_bunyamin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bugün Rampage marka RM-X5 AIRS model bir usb kulaklık aldım ama bilgisayarıma takınca sadece hoparlör kısmını kullanabildim. Mikrofonu hiçbir şekilde çalışmadı. Sürücüleri güncelledim usb portları değiştirdim ama hala mikrofonum çalışmıyor. Ne yapmalıyım?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bazı Rampage kulaklıklarda mikrofonu aktif etmek için kulaklık üzerindeki tuşa basılı tutmanız gerekebiliyor bende Rampage üründe var mesela.

KS

omer_bunyamin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bazı Rampage kulaklıklarda mikrofonu aktif etmek için kulaklık üzerindeki tuşa basılı tutmanız gerekebiliyor bende Rampage üründe var mesela.

Hocam maalesef ürün üzerinde hiçbir tuş bulunmamaktadır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kulaklığın yazılımı kontrol ettiniz mi? Yazılım ayarlarında belki mikrofon için ON/OFF bölümü vardır. Birde şunları kontrol edin. Windows Ayarları > Sistem > Ses sekmesine gelin ve sağ menüden Ses denetim masasını açın. Daha sonra açılan pencerede Kayıt sekmesine gelin ve aygıtların hangisi kulaklık mikrofonu ise onu bulun ve Varsayılan olarak işaretleyin. Daha sonra bu aygıtın üzerine çift tıklayıp özelliklerini açın ve Genel adı altında Aygıt kullanımı etkin olarak seçilimi bakın ve Düzeyler sekmesine gelip ayarı 100% yapın. Daha sonra Gelişmiş sekmesine gelin ve tüm kutuları onaylayıp Uygula/Tamam diyerek pencereleri kapatın ve deneyin.

KS

omer_bunyamin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bir yazılımını bulamadım ama dediğiniz adımları yapmış olmama rağmen tekrar denedim. Hala aynı sorunu alıyorum sesim kesilnikle karşıya gitmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri