USB Ses Kartı Önerisi (Mayıs 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Merhabalar.

Xbox Series X te kullanmak üzere kulaklığım için mikrofon ve kulaklık hoparlörü girişleri bulunan, kaliteli bir USB ses kartı arıyorum. Bütçe fark etmez yeterki kaliteli bilindik bir markadan olsun.
Teşekkürler, iyi forumlar.

Kulaklığım: Corsair Void Elite RGB Kablolu 7.1 Gaming Kulaklık

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
UGREEN markasının ALC4030 veya 4080 yongalı kaliteli F/P bir ürünü vardı ama bütçe sınırı yoksa alternatif bakarım.
Hocam ilk kez ses kartı alacağım piyasasını da tam bilmediğim için bütçe sınırı yok dedim ama en F/P kaliteli ne ise onu önerirseniz memnun kalırım. Malum geçen işimi görür diye 50 TL lik USB port aldım az daha konsol sistemimi kaybedecektim. :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hocam ilk kez ses kartı alacağım piyasasını da tam bilmediğim için bütçe sınırı yok dedim ama en F/P kaliteli ne ise onu önerirseniz memnun kalırım. Malum geçen işimi görür diye 50 TL lik USB port aldım az daha konsol sistemimi kaybedecektim. :)
3500 TL 'lik Creative Sound Blaster X3 önerecektim. :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önerdiğinizi alsam güzel bir şekilde kullanırım değil mi ? Series X ye işimi görür yani. Yani 300-350 TL yede varsa öneri alabilirim
Konsol uyumunu bilmiyorum açıkçası. Sadece bu bütçeye bildiğim iyi bir markaadan öneri yaptım. Ama verdiğim bağlantıdaki ürün için Ugreen Kulaklık ve Mikrofon 2-in-1 Harici USB Ses Kartı burada PS5 için uyumlu yazmışlar xBox konsolları yok ama Series X için çalışacaktır diye düşünüyorum. Eğer riske atmak istemezseniz firmaya sorun derim.

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Konsol uyumunu bilmiyorum açıkçası. Sadece bu bütçeye bildiğim iyi bir markaadan öneri yaptım. Ama verdiğim bağlantıdaki ürün için Ugreen Kulaklık ve Mikrofon 2-in-1 Harici USB Ses Kartı burada PS5 için uyumlu yazmışlar xBox konsolları yok ama Series X için çalışacaktır diye düşünüyorum. Eğer riske atmak istemezseniz firmaya sorun derim.
Hocam denemelik önerdiğinizi satın aldım konuyu hemen kapatmazsanız sevinirim uyup uymadığını buradan size bildiririm ona göre hareket ederiz. Teşekkür ederim. :)

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Konu aktif kalacak, siz deneyimlerinizi yazarsınız.
Sayın hocam ne yazık ki önerdiğiniz ürün Xbox Series X ile uyumlu çalışmadı. Bugün denedim ama olmadı. Yinede teşekkür ederim. Sanırım kulaklığı kola bağlayıp kullanmaktan başka çarem yok. Xbox ses kartı desteklemiyor araştırdığım kadarıyla. Ürünü iade edeceğim. Konuyu kapatabilirsiniz.

Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
xBox destekli ses kartları var ama fiyatları ucuz değiller. Bu yüzden zaten bütçeniz dar olduğundan bir ürün öneremedim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri