USB'Den Format Atamıyorum

Melih Özen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba media creation tool ile usb belleğime wiindows10 iso dosyanı yazdırdım,fakat biostan yapmadığım ayar kalmadım heryeri araştırdım,çözüm yollarını denedim fakat olmadı siyah bir ekran,sol üst köşede kısa beyaz çizgi yanıp sönüyor ve hiç bir şey çıkımıyor bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler...

Anakart:gigabyte ga-m61pme-s2p
Usb Bellek:Sandisk Cruzer Blade 16GB 2.0
Şuanki işletim sistemim:Win7 64bit
Yüklemek istediğim:Win10 64bit
PC Özellikleri:AMD Athlon x2 240 Processor 2.80 GHz/HyperX Fury 4GB Ram (DDR2)/MSİ GT 710 2GB Ekran Kartı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hazırladığınız USB belleğin içindeki Windows kurulumu okunamadığında oluşan soruna denk gelmişsiniz. Ya yazdırma biçiminizde bir sorun var yada USB bellek okunamıyor.

Rufus bu yazılım ile Windows yazdırma işlemi yapın. Aşağıda ne tür ayarları değiştirmeniz gerektiğini anlattım.

rufus_tr.png

Resimdeki Disk bölüm düzeni MBR olarak kalacak. Bu eski sistemler için olan bir okuma düzenidir. Hedef sistem BIOS (ya da UEFI-CSM) olarak kalacak. Dosya sistemi Fat32 olsun (Eğer seçenek yoksa NTFS olarak kalabilir) ve son olarak Eski BIOS lar için düzeltme ekle kutusunu onaylayın. Hepsi bu kadar artık BAŞLAT deyip yazdırabilir ve deneyebilirsiniz.

KS

Melih Özen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hazırladığınız USB belleğin içindeki Windows kurulumu okunamadığında oluşan soruna denk gelmişsiniz. Ya yazdırma biçiminizde bir sorun var yada USB bellek okunamıyor.

Rufus bu yazılım ile Windows yazdırma işlemi yapın. Aşağıda ne tür ayarları değiştirmeniz gerektiğini anlattım.

rufus_tr.png

Resimdeki Disk bölüm düzeni MBR olarak kalacak. Bu eski sistemler için olan bir okuma düzenidir. Hedef sistem BIOS (ya da UEFI-CSM) olarak kalacak. Dosya sistemi Fat32 olsun (Eğer seçenek yoksa NTFS olarak kalabilir) ve son olarak Eski BIOS lar için düzeltme ekle kutusunu onaylayın. Hepsi bu kadar artık BAŞLAT deyip yazdırabilir ve deneyebilirsiniz.

Maalesef bu yöntemi de denedim olmuyor,teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri