Uygulama Askıya Alındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eucliwood

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese iyi günler,
MSI Dragon Center uygulamasını çalıştırmak istediğimde açılmıyor.
Görev yöneticisine baktığımda uygulama 1-2 saniye durup askıya alındı yazısıyla kapanıyor.
Bu arada uygulamaya basınca ekrana değişiklik yapmak istiyor musunuzdan başka bir şey gelmiyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
https://www.iobit.com/en/advanceduninstaller.php - Bu yazılım ile uygulamayı kaldırın ve kaldırma işlemi sonucunda sistemi yeniden başlatın. Sonrasında anakart modelinizin sayfasına girip doğru işletim sistemini seçip uygulamayı indirin ve kurun. Böyle deneyin işe yaramaz ise aşağıdakileri uygulayın.

Bazen ses aygıtları ile çakışabiliyor bu sorunun çözümü bu yöntem ile nette pek çok yerde denenmiş işe yaramış.

Sisteminizdeki tüm ses aygıtlarının JAK veya USB bağlantılarını sökün. Kulaklık, Mikrofon veyahut Hoparlör yada Ses sistemi gibi aygıtar. Sonrasında MSI Dragon Center uygulamasını çalıştırın ve eğer açılırsa aygıtları geri takabilirsiniz.

KS

Eucliwood

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uygulamayı dediğiniz gibi kaldırdım. Ekran kartımın sayfasına girdim ama tam olarak neyi indireceğim ekran kartı sürücüsünden bahsediyorsanız zaten son sürümde.
Zaten cihazımda ses aygıtı takılı değil.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran kartı mı? Ekran kartlarında MSI Dragon Center uygulamsı yok bu sadece anakartlar için olan bir uygulama. MSI ekran kartları için MSI Afterburner yazılımını kullanacaksınız.

KS

Eucliwood

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI GP63 8RE model laptopa sahibim.
Tarayıcıya GP63 8RE Support yazıyorum ve utility kısmından Dragon Center'ı indiriyorum onda sorun yok.
Dediğiniz programla kaldırmıştım şimdi kurulmuyor yine aynı şekil askıya alınıyor.

KS

Eucliwood

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uygulama şu saatten itibaren düzeldi.
Ne denediysem olmamıştı ama rastgele basıp çalıştırayım dediğimde açılmaya başladı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eksik bir Windows bileşeni yada Windows güncellemesi olduysa ve tamamlandıysa yada çalışmasına engel teşkil eden bir yazılım artık engel olmuyorsa sorunun çözülmesine sebep olmuş olabilir. Sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri