Bütçeniz var mı, oyunu hangi ayarlarda oynamayı düşünüyorsunuz. En düşük apu sistemde de sıfır ürün olarak oynama imkanınız bulunuyor.şuanda piyasada coğunluğun oynadığı oyunlar valorant lol gibi oyunları oynatıcak uygun fiyatlı pc varmıdır ?
apu sistem alıp sonra ekran kartı alma şansımız varmı apu sistem mantıklımıBütçeniz var mı, oyunu hangi ayarlarda oynamayı düşünüyorsunuz. En düşük apu sistemde de sıfır ürün olarak oynama imkanınız bulunuyor.
Evet var. Mantıklı.apu sistem alıp sonra ekran kartı alma şansımız varmı apu sistem mantıklımı
belli bir bütcem yok şuanEn uygundan APU sistem alınabilir. Bütçeniz nedir ?
En uygun 4600G Apu sistem var 6300TL. Onun üstü 7099TL ye 5600G var. 5600G Sistemi aldınız diyelim şuan ki hâli ile de oyun oynatır ve ileride RTX 3060 falan takarsanız sistem çok güzel olur.belli bir bütcem yok şuan
7 k lık olan cok cazip geldi banaEn uygun 4600G Apu sistem var 6300TL. Onun üstü 7099TL ye 5600G var. 5600G Sistemi aldınız diyelim şuan ki hâli ile de oyun oynatır ve ileride RTX 3060 falan takarsanız sistem çok güzel olur.
Sadece PSU tarafı biraz kötü. 3060 Alırken bence güç kaynağı da yenilemek gerekir.7 k lık olan cok cazip geldi bana![]()
Ama o sisteme hatırlıyorsam PSU kötüydü.7 k lık olan cok cazip geldi bana![]()
önerebileceğin birşey varmı pekiAma o sisteme hatırlıyorsam PSU kötüydü.
8k bunu alabilirsin PSU iyi seni uzun süre götürür Özelleştirildi.önerebileceğin birşey varmı peki
saol eğer ailemi ikna edebilirsem almayı denicem8k bunu alabilirsin PSU iyi seni uzun süre götürür Özelleştirildi.
Yada benim aldığım yerden aynı sistemi ama sitem değişmiş 4600glisini alabilirsin gta 5 rahat bir şekilde oynuyorum.![]()
Nova APU | Intel i5 12400 | 8 GB DDR4 | 256 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com