Uyguna Oyunlar

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Merhabalar,

Bu konu forumda yasak mı bilmiyorum ancak merak ettiğimden sormak istedim. Instagram'da bir sayfaya denk geldim kod ile ucuz fiyata oyun satıyor

https://oyuncustore.net/ link burası acaba guvenilir midir böyle yerlerden almak? Veyahut tavsiye ettiğiniz bir yer var mıdır?

Bir sorun teşkil eder mi? Konuyla alakalı bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Böyle siteler aynı hesabı 100'lerce kişiye satıyor ve sonra diyorlar ki online oynamayın. Her pc den aynı hesap girerse sıkıntı falan oluyor.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Merhabalar, Bu konu forumda yasak mı bilmiyorum ancak merak ettiğimden sormak istedim. Instagram'da bir sayfaya denk geldim kod ile ucuz fiyata oyun satıyor
https://oyuncustore.net/ link burası acaba guvenilir midir böyle yerlerden almak? Veyahut tavsiye ettiğiniz bir yer var mıdır? Bir sorun teşkil eder mi? Konuyla alakalı bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim
Hocam yasak değilse yeni alışveriş yaptığım bir siteyi öneririm ama bende kestiremedim hesap satış sitesi olayını, modlardan Çağdaş hocamı etiketleyeyim aydinlatsin bizi, crack kaçak siteler yasak ama ucu açık bir yasak
@Çağdaş Işık hocam atalım mı site sorun olur mu

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam yasak değilse yeni alışveriş yaptığım bir siteyi öneririm ama bende kestiremedim hesap satış sitesi olayını, modlardan Çağdaş hocamı etiketleyeyim aydinlatsin bizi, crack kaçak siteler yasak ama ucu açık bir yasak
@Çağdaş Işık hocam atalım mı site sorun olur mu
Bence bu da doğru sayılmaz kaçak film dizi siteleri crack oyunlar bunlar da aynı işi görüyor orijinal sayılmaz ki 100 kişide aynı hesap var.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Bence bu da doğru sayılmaz kaçak film dizi siteleri crack oyunlar bunlar da aynı işi görüyor orijinal sayılmaz ki 100 kişide aynı hesap var.
Doğru mu değil mi o sebepten etiketledim hocam kural neyse o, seve seve uyarız. Hesaplar aile paylaşımı hesapları belki Steam olduğu için sorun olmaz denilecek bekleyip görelim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam ucuza satılan hesaplar/oyunlar çalıntı oluyor ve hesabı 20 kişiye daha satıyorlar ve o yüzden offline oynayınız yazıyor yasal yolllarla edilmeyen hesap satışı olduğu için aşağıdaki kurala değiyor.
  1. "Crack" ve yasal olmayan her türlü konu açmak ve öneri yapmak yasaktır.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam ucuza satılan hesaplar/oyunlar çalıntı oluyor ve hesabı 20 kişiye daha satıyorlar ve o yüzden offline oynayınız yazıyor yasal yolllarla edilmeyen hesap satışı olduğu için aşağıdaki kurala değiyor.
Tamamdır hocam, iletmiyorum linki emin olmak istedim satıcıların enteresan bir sistemi var :)

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Siteden siteye değişir bazısı dürüst satıcıdır bazısı dürüst gibi görünen elemanlar ama kimse babasının hayrına değerinin altında oyun satmaz.

Sitede sizden giriş olarak steam v.s başka oyun platformlarıda olur onlarla giriş yapmamanızı öneririm aksi taktirde hesabınızıda çalarlar kodu alsanız bile aşırı dandik bişeyler çıkar evdeki hesap akabinde çarşıya uymaz. orjinal güvenilir yerlerden indirimli almak daha iyi olur.

KS

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Tamamdır kusura bakmayın o halde böyle bir koku açtığım için

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Tamamdır kusura bakmayın o halde böyle bir koku açtığım için
Kusura bakılacak bir şey yok hocam öncelikle kimse kimseye ucuz oyun vermez kesin orda bir şey vardır size tavsiyem oyunları orjin. yayınlanan launcherden steam,epic vs. ordan alın bi sorun yaşamayın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri