Öneri Uzun Ömürlü Kaliteli Sessiz "Mekanik Klavye" Tavsiyesi Verir Misiniz?

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...lolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1993201625.html Bu klavyeyi almak istiyordum para yoktu alamadım şimdi ise piyasada yok uzun süredir de gelmiyor bundan daha iyi yada daha ucuza bunun kadar kaliteli mekanik klavyeler var mı marka olarak Asus, Razer yada Cooler master tercih ediyorum bu 3 marka dan oluşuyor benim sistem şimdi bir başka marka daha alıp onun yazılımını kurmak istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...lolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1993201625.html Bu klavyeyi almak istiyordum para yoktu alamadım şimdi ise piyasada yok uzun süredir de gelmiyor bundan daha iyi yada daha ucuza bunun kadar kaliteli mekanik klavyeler var mı marka olarak Asus, Razer yada Cooler master tercih ediyorum bu 3 marka dan oluşuyor benim sistem şimdi bir başka marka daha alıp onun yazılımını kurmak istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Razer huntsman mini red switch tercih edilebilir.
Tkl için üstteki klavye fena değildir.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,213
Fiyatı yüksek ama bütçe belirtmediğiniz için öneriyorum. Hem numpad hem multimedya tuşları var. Sesli olup olmaması kişiden kişiye değişir aslında. Bence sesi iyi ama siz farklı düşünebilirsiniz.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Fiyatı yüksek ama bütçe belirtmediğiniz için öneriyorum. Hem numpad hem multimedya tuşları var. Sesli olup olmaması kişiden kişiye değişir aslında. Bence sesi iyi ama siz farklı düşünebilirsiniz.

Hız olarak hangisi iyi bu mu Claymore 2 mi https://www.akakce.com/klavye/en-uc...lolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1993201625.html

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,213
Flare II daha hızlı. Claymore II 1000Hz raporlama süresine sahip yani 1ms. Flare II ise 8000Hz raporlama süresine sahip bu da 0.125ms demek.

1679116890971.png

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
O kadar önemsiz olsaydı bunu tasarlamazlardı diye düşünüyorum. Rakiplerinin önüne geçmesini sağlar.
Hocam çoğu profesyonel oyuncu bile 1000hz kullanıyor öyle bi fark yok yani bunu fark etmek imkansız. 5-6ms altı yeterlidir aralarında pek bi fark olmaz

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Flare II daha hızlı. Claymore II 1000Hz raporlama süresine sahip yani 1ms. Flare II ise 8000Hz raporlama süresine sahip bu da 0.125ms demek.

Ekli dosyayı görüntüle 17409
Claymore 2 ye 4100 TL değer mi Asus indirimi ile 3500 e denk gelecek yeni ürün gelecek mi acaba beklemeliyim mi? Tepki süresi ve hız benim için önemli 1000 hz ile 8000 hz arasındaki farkı gösteren videolar var mı? Yada gerçekten oyuna etki ediyor mu bu aradaki fark

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Biraz araştırma yaptım 8000 hz yi oyunlar desteklemediği sürece hiç bir önemi yokmuş

SuçaSürüklenenKatip

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Mesleğim nedeniyle sürekli klavye kullanmak ve yazmak zorunda biri olarak Corsair k60 rgb pro low profile mekanik klavyeyi satın almıştım, hem sessiz hem de uzun ömürlü, 1.5 yıldır kullanıyorum hem rahatsızlık vermiyor hem de işini hakkıyla yapıyor.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Mesleğim nedeniyle sürekli klavye kullanmak ve yazmak zorunda biri olarak Corsair k60 rgb pro low profile mekanik klavyeyi satın almıştım, hem sessiz hem de uzun ömürlü, 1.5 yıldır kullanıyorum hem rahatsızlık vermiyor hem de işini hakkıyla yapıyor.
Sağolun fazladan bir yazılım daha kurmak istemediğimden Asus, Razer ikisinden birini tercih edeceğim

YAHUZA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
https://www.hepsiburada.com/perform...-oyuncu-klavyesi-blue-switch-pm-HBC000000DPPN inanılmazz memnunum öneririm

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz ve yardımlarınız için Claymore 2 yi sipariş ettim şuanda kullandığım klavyede kablosuz olduğu için ve sunduğu özgürlükten dolayı tekrar kablosuz klavye tercih ettim Razer ın yeni klavyesi çıkmış onu almak istiyordum ama fiyatı bundan daha tuzlu bir de ne zaman geleceği belli değil piyasa malum ortada asgari ücrete tekrar ara zam yapılırsa fiyatlar yine uçar o yüzden beklemeden bunu aldım birde Asus PC bileşenleri konusunda gerçekten de çok kaliteli bir marka montaj sırasında anakartımın arkasına vida düşmüş artık nasıl düştü bilmiyorum ama anakartın kalitesi sayesinde her hangi büyük bir soruna dönüşmedi yoksa anakartın çöp olma durumu varmış bir de Asus tasarım işini çok iyi yapıyor ilk akıllı telefonum Asus zenfone 2 ydi tasarımı çok güzeldi zaten tasarım ödülü de almıştı Asus a karşı biraz sempatim var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri