Soru Va Monitör Aldım Pişman Oldum Ne Yapmalıyım ?

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben bundan 20 gün önce asus vg247q1a monitör aldım alternatif olarak gigabyte ıps monitör vardı ama asus va monitör aldım uzun bir kararsızlıktan sonra gerçi sonra çok pişman oldum ama ıps monitör almadığıma bir kere düştük asus daha iyi marka diye acaba bu asus va monitör üzermi ıps panel monitöre göre çünkü bu yüzden mutsuz oldum bayağı

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Aşağıdaki rehberden detaylarına bakabilirsin ama eğer tasarımcı değilsen sadece oyun oynuyorsan gideri var

KayinChio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Her 2 sinide kullanmış biri olarak söylüyorum Aorus olmadığı sürece Gigbyte çöp almam 2-3 defa monitör alıp ya iade ettim ya sattım kişisel tercih VA nın kendine göre avantaj ve dezavantajları var Şahsen ips in parlaklığı gözlerimi aşırı yoruyor son 10 Modeldir Va kullanıyorum ama pişman olacağım bi durum yaratmadı sattığıma pişman olduğum tek Monitör Odyssey G7 dir :)

KS

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki resim ve videoda çok fark varmı ıps panele göre va ekran

ümit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Ben gigabayt ın va paneli olanı kullanıyorum ama hdr400 teknolojisi var ıps panelden bile güzel sen ıps ten direk düz va ya gecersen baya fark olur senin acından

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Va panel alınmaz

KS

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Jiyuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
bu arada yanılmışım aldığım monitör tn panelmiş asusun asus vg248q1b modeliymiş

çokmu kötüdür va yada ıps panele göre
Renkleri berbat gösteriyor TN, IPS'e göre baya kötü. VA da siyahlarda fark oluyor çoğunlukla o da fazla göze batmıyor, iade edebiliyor musun?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
İade etme şansınız varsa iade edip yenisini alabilirsiniz.

KS

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Renkleri berbat gösteriyor TN, IPS'e göre baya kötü. VA da siyahlarda fark oluyor çoğunlukla o da fazla göze batmıyor, iade edebiliyor musun?
maalesef iade edemiyorum çünkü daha önce 1 monitör iade ettim gamebooster diye ama en aından onun paneli bile va ydı 2 kere iade olmaz diyerekten gönülsüzce kullanıyoörum ne yazıkki ambalajını açtık tabii 3300 lira verdim asus monitöre keşke bari ilkini iade etmeseydim diyorum en azından va paneldi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
maalesef iade edemiyorum çünkü daha önce 1 monitör iade ettim gamebooster diye ama en aından onun paneli bile va ydı 2 kere iade olmaz diyerekten gönülsüzce kullanıyoörum ne yazıkki ambalajını açtık tabii 3300 lira verdim asus monitöre keşke bari ilkini iade etmeseydim diyorum en azından va paneldi
Çok kullanmadan sıkıntısızken ikinci el satabilirsiniz

Jiyuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Aldığınız yerin iade koşullarını bilmiyorum ama 2. kez de iade edilmez canım gibi bir düşünce yanlış bence, en azından iletişime geçin aldığınız yerle.

KS

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aldığınız monitör ne kadar? Değeblir

• Vesa Uyumluluğu
    Var
  • Ekran Büyüklüğü (İnç)24 inç
  • Dahili HoparlörYok
  • Kontrast Oranı (mnt)100.000.000:1
  • Sync TeknolojisiFreeSync Premium
  • Yenileme Hızı (Hz)165 Hz
  • Parlaklık (cd/m)350 cd
  • Çözünürlük (max)1920 x 1080
  • Tepki Süresi0,5 ms
Tüm Özellikler

ASUS TUF GAMING VG248Q1B 24" 165hz 0.5ms 3300 liraya aldım gigabyte vardı ıps panel ama asus daha iyi marka diye onu aldım çok pişmanım​

KS

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arada sadece 400 lira vardı yapacak bir şey yok para biriktirip 5 6 aysonra almak ıps monitör gerek

700 daha koyup asus ips alabilirsiniz
internette vardı asus ıps ekran ama ne yazıkki mağazadan aldım

arada sadece 400 lira vardı yapacak bir şey yok para biriktirip 5 6 aysonra almak ıps monitör gerek

internette vardı asus ıps ekran ama ne yazıkki mağazadan aldım
peki bu model tn paneller arasında çokmu kötü va veya ıps panele göre

Aldığınız monitör ne kadar? Değeblir
3300 lira

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri