Soru Va Monitör Aldım Pişman Oldum Ne Yapmalıyım ?

kurtadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
va panel ile ips panel çok fark ediyor mu? ips bir yerden sonra gözleri yormuyor mu? uzun vadede gözlere zarar vermez mi?

KS

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Asus TUF Gaming VG248Q1B monitör aldığıma çok pişmanım​

GIGABYTE 23.8" G24F 165Hz (170Hz OC) varken ıps paneldi sizce asus diye farkedermi tn panel modeli yukardaki dediğim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967

Asus TUF Gaming VG248Q1B monitör aldığıma çok pişmanım​

GIGABYTE 23.8" G24F 165Hz (170Hz OC) varken ıps paneldi sizce asus diye farkedermi tn panel modeli yukardaki dediğim
Dostum öncelikle panel farkı var tabi ips daha iyi olucak görüntü açısından alicsksna asus ips al kurtul

KS

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum öncelikle panel farkı var tabi ips daha iyi olucak görüntü açısından alicsksna asus ips al kurtul
ama bir kez aldım hiç değilse asus kaliteli tn panel monitör diye üzmezmi ya aylar sonra para biriktirip alabilirim ıps panel monitör yada şimdiki bu tn monitörü satmaya çalışacağım ne yazıkki aldım bir kere 7 gündürde kullanıyorum

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
ama bir kez aldım hiç değilse asus kaliteli tn panel monitör diye üzmezmi ya aylar sonra para biriktirip alabilirim ıps panel monitör yada şimdiki bu tn monitörü satmaya çalışacağım ne yazıkki aldım bir kere 7 gündürde kullanıyorum
Fps oyunları oynuyorsunuz daha iyi ghosting düşük gecikme az olur tn panelde

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
va ve tn panel alınmaz satmaya kalksan satılmaz görüntüsü aşırı kötü :D

geçmiş olsun

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
va panel orta derece ips olsaydı daha iyi olurdu ama sorun yok bence va o kadar kötülünecek derece değil

KS

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben gamebooster va panel monitörü değiştirip 3000 liraydı 250 lira daha üstüne para verip asus 24 inç tn monitör aldım 400 lira daha versem gigabyte 24 ıps monitör vardı ama ben asus tn 24 monitör aldım yani gamebooster va monitörün ayağı çok basitti sırf o yüzden asus daha iyidir diye asus tn monitör aldım ama çok pişmanım gigabyte 24 ıps monitör almadığıma yani daha iyisini alayım derken va dan tn ye düştüm ama belki gemebooster va monitör asus iyi bir marka olduğu için 24 asus tn ayarında biribirine yakındır diye düşünüyorum sizcede nedir

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
ben gamebooster va panel monitörü değiştirip 3000 liraydı 250 lira daha üstüne para verip asus 24 inç tn monitör aldım 400 lira daha versem gigabyte 24 ıps monitör vardı ama ben asus tn 24 monitör aldım yani gamebooster va monitörün ayağı çok basitti sırf o yüzden asus daha iyidir diye asus tn monitör aldım ama çok pişmanım gigabyte 24 ıps monitör almadığıma yani daha iyisini alayım derken va dan tn ye düştüm ama belki gemebooster va monitör asus iyi bir marka olduğu için 24 asus tn ayarında biribirine yakındır diye düşünüyorum sizcede nedir
Hocam konuyu uzatmanın alemi yok iade edilebiliyorsa edilmeli. Edilemiyorsa asus her türlü daha iyi panel kalitesi sağlamlığı vs. Panel türüne dikkat etmemeniz sizin suçunuz

KS

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ama ben kasa parçalarından anlıyorum ama ben 10 yıl boyunca 2 el monitör kullandığım için çok geç bilgi sahibi oldum tn va ıps panel farkını
peki gamebooster va asus tn arasında çok fark varmıdır sizce bu arada iade etme diye bir şansım yok zaten

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
ama ben kasa parçalarından anlıyorum ama ben 10 yıl boyunca 2 el monitör kullandığım için çok geç bilgi sahibi oldum tn va ıps panel farkını
peki gamebooster va asus tn arasında çok fark varmıdır sizce bu arada iade etme diye bir şansım yok zaten
Evet görüntü olarak gamebooster daha iyi kalite olarak asus

KS

orhan çolakkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yani görüntü kalitesi açısından daha iyisini alayım derken daha kötü bir görüntü sunan monitör aldım galiba sırf markası asus iyi marka diye aldım ama panel türleri cahilliğimden böylemi oldu

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
yani görüntü kalitesi açısından daha iyisini alayım derken daha kötü bir görüntü sunan monitör aldım galiba sırf markası asus iyi marka diye aldım ama panel türleri cahilliğimden böylemi oldu
Evet asus daha iyi marka ama arada panel türü farkı var 4070ti zotac alıp 4070 asusun 4070ti yı geçmesini bekleyemezsiniz

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
bu arada yanılmışım aldığım monitör tn panelmiş asusun asus vg248q1b modeliymiş

çokmu kötüdür va yada ıps panele göre
sen daha va nın tn nin yada ips'in ne olduğunu dahi bilmiyorsun. Konuyu açarken va aldım vsvs birşeyler söylemişsin ama va'nın ne olduğunu dahi bilmediğin için niye ağladığını bile bilmiyorsun aslında. senin karşında ips monitör koysam bu va desem sen yine ağlarsın bu va çok kötü diye çünkü konu hakkında dahhha yeterince bildiye sahhip olmadan avantaj dezavantajlarını bile bilmeden kulaktan duyma şeylere göre hareket ediyorsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri