Dostum öncelikle panel farkı var tabi ips daha iyi olucak görüntü açısından alicsksna asus ips al kurtulAsus TUF Gaming VG248Q1B monitör aldığıma çok pişmanım
GIGABYTE 23.8" G24F 165Hz (170Hz OC) varken ıps paneldi sizce asus diye farkedermi tn panel modeli yukardaki dediğim
ama bir kez aldım hiç değilse asus kaliteli tn panel monitör diye üzmezmi ya aylar sonra para biriktirip alabilirim ıps panel monitör yada şimdiki bu tn monitörü satmaya çalışacağım ne yazıkki aldım bir kere 7 gündürde kullanıyorumDostum öncelikle panel farkı var tabi ips daha iyi olucak görüntü açısından alicsksna asus ips al kurtul
Fps oyunları oynuyorsunuz daha iyi ghosting düşük gecikme az olur tn paneldeama bir kez aldım hiç değilse asus kaliteli tn panel monitör diye üzmezmi ya aylar sonra para biriktirip alabilirim ıps panel monitör yada şimdiki bu tn monitörü satmaya çalışacağım ne yazıkki aldım bir kere 7 gündürde kullanıyorum
peki asus sun tn panel monitörünü aldım diye 3300 liraya üzülmeliyim bir de asus diye tn monitör diğer sıradan tn panellerden bir kalite farkı varmıFps oyunları oynuyorsunuz daha iyi ghosting düşük gecikme az olur tn panelde
ama o kadar kötü değil gibi belkide ben ıps ekran kullanmadığım içinva ve tn panel alınmaz satmaya kalksan satılmaz görüntüsü aşırı kötü
geçmiş olsun
Ndivia kullanıyorsan renkleri ordna ayarla bir sorun olmazama o kadar kötü değil gibi belkide ben ıps ekran kullanmadığım için
ama benim monitör asus 24 tn panelva panel orta derece ips olsaydı daha iyi olurdu ama sorun yok bence va o kadar kötülünecek derece değil
ama benim monitör asus 24 tn panelama benim monitör asus 24 tn panel
Hocam konuyu uzatmanın alemi yok iade edilebiliyorsa edilmeli. Edilemiyorsa asus her türlü daha iyi panel kalitesi sağlamlığı vs. Panel türüne dikkat etmemeniz sizin suçunuzben gamebooster va panel monitörü değiştirip 3000 liraydı 250 lira daha üstüne para verip asus 24 inç tn monitör aldım 400 lira daha versem gigabyte 24 ıps monitör vardı ama ben asus tn 24 monitör aldım yani gamebooster va monitörün ayağı çok basitti sırf o yüzden asus daha iyidir diye asus tn monitör aldım ama çok pişmanım gigabyte 24 ıps monitör almadığıma yani daha iyisini alayım derken va dan tn ye düştüm ama belki gemebooster va monitör asus iyi bir marka olduğu için 24 asus tn ayarında biribirine yakındır diye düşünüyorum sizcede nedir
Evet görüntü olarak gamebooster daha iyi kalite olarak asusama ben kasa parçalarından anlıyorum ama ben 10 yıl boyunca 2 el monitör kullandığım için çok geç bilgi sahibi oldum tn va ıps panel farkını
peki gamebooster va asus tn arasında çok fark varmıdır sizce bu arada iade etme diye bir şansım yok zaten
Evet asus daha iyi marka ama arada panel türü farkı var 4070ti zotac alıp 4070 asusun 4070ti yı geçmesini bekleyemezsinizyani görüntü kalitesi açısından daha iyisini alayım derken daha kötü bir görüntü sunan monitör aldım galiba sırf markası asus iyi marka diye aldım ama panel türleri cahilliğimden böylemi oldu
sen daha va nın tn nin yada ips'in ne olduğunu dahi bilmiyorsun. Konuyu açarken va aldım vsvs birşeyler söylemişsin ama va'nın ne olduğunu dahi bilmediğin için niye ağladığını bile bilmiyorsun aslında. senin karşında ips monitör koysam bu va desem sen yine ağlarsın bu va çok kötü diye çünkü konu hakkında dahhha yeterince bildiye sahhip olmadan avantaj dezavantajlarını bile bilmeden kulaktan duyma şeylere göre hareket ediyorsun.bu arada yanılmışım aldığım monitör tn panelmiş asusun asus vg248q1b modeliymiş
çokmu kötüdür va yada ıps panele göre