arkadaşlar az önce test yaparken farkettim düşük ayarlarda valo oynuyordum ram kullanımı 12,5GB ye kadar çıkıyor bu bir sorun mu ve sıkıntı yaratır mı? neden bu kadar yüksek kullanım
allah allah ya kafama takıldı valla :/bendede öyle normal bnc
Bence riot abimin mojang özentisi yaGörev yöneticisinden kesin kontrol yaptınız mı? Biraz fazla diyeceğim ama Windows ne kadar Ram var o kadarını kullandırma huyu olan bir sistem olduğu için normal denilebilir.
kontrol ettim aslında biraz araşltrıma yaptım 16gb ram kullananlar 8gb kullanıyor diyor 32gb kullananlar 13,5 görmüş garipGörev yöneticisinden kesin kontrol yaptınız mı? Biraz fazla diyeceğim ama Windows ne kadar Ram var o kadarını kullandırma huyu olan bir sistem olduğu için normal denilebilir.
evet bendede 32 var 13,5 üstükontrol ettim aslında biraz araşltrıma yaptım 16gb ram kullananlar 8gb kullanıyor diyor 32gb kullananlar 13,5 görmüş garip
Bende 4 Max 6 arası bence bir şey vararkadaşlar az önce test yaparken farkettim düşük ayarlarda valo oynuyordum ram kullanımı 12,5GB ye kadar çıkıyor bu bir sorun mu ve sıkıntı yaratır mı? neden bu kadar yüksek kullanım
harbiden yaevet bendede 32 var 13,5 üstü