Valorant Aim Hakkında

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
400 Dpi 0.45 Sens oynuyorum, bu sense alışığım fakat 180 dönerken dönemiyorum aşırı yavaş kalıyor. adam arkamdayken yanımdayken felan

ne yapabilirim

sens aşırı mı düşük?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
400 Dpi 0.45 Sens oynuyorum, bu sense alışığım fakat 180 dönerken dönemiyorum aşırı yavaş kalıyor. adam arkamdayken yanımdayken felan

ne yapabilirim

sens aşırı mı düşük?
Senin sensine yakın oynuyorum, çok eskiden beri cs oynadığım için alışmıştım. Tamamen alışmak ile alakalı. Ayrıca dpi arttır sens düşür. Ciddi derecede farkı oluyor, ben 0.5 sens 500dpi oynuyordum, 1600dpi 0.156 sense geçtim tadından yenmiyor. Arada 500dpi geçince takıldığını hissedebiliyorum.

Aslında düşük değil, ben eskiden daha da düşük oynuyordum ama aim tutarlı olması için düşük sens şart.

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Senin sensine yakın oynuyorum, çok eskiden beri cs oynadığım için alışmıştım. Tamamen alışmak ile alakalı. Ayrıca dpi arttır sens düşür. Ciddi derecede farkı oluyor, ben 0.5 sens 500dpi oynuyordum, 1600dpi 0.156 sense geçtim tadından yenmiyor. Arada 500dpi geçince takıldığını hissedebiliyorum.
Sens alışık olduğum sens şöyle deyim75-80 derecelik (sağ-sol) adamları gayet rahat vuruyorum diğerleri zorluyor

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
böyle hızlı dönerken biraz daha hızlı dönse felan keşke öyle bir ayar olsa

csde vardı glb
Mouse ek fare seçeneklerinde işaretçi hızını arttır olan kutucuğun tikini kaldır. Ve öyle ayar yapma, aimin tümden gider. Çok gerekir bir ayar.

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129

ne yapabilirim

sens aşırı mı düşük?
çok düşük bence, ki profesyonel oyuncular öyle oynuyor diye sende öyle oynamak zorunda değilsin, yüksek dpi'dan başlayıp düşüre düşüre ilerlesen daha hakim bi aime sahip olursun, bu yaptığın sadece işini zorlaştırır böyle alışmak çok uzun sürer

ben mesela 1600den başladım düşüre düşüre ilerledim 800'de sabit kaldım artık tüm oyunlarda 800 dpi, sens'de otomatik hangisiyse hiç sıkıntı çekmiyorum genel olarak aimim üst düzeydir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri