çift ram kullanıyorum yanlış belirtmişim x2 8gbTek ram kullandığın için dual Chanel çalışmıyor bu da sistemin verimini azaltıyor. 4x2 de çok daha fazla fps alırsın
Yeni ram alacaksan aynı rami alman lazım farkli marka ve model ram de performansı etkiler
bende bir türlü anlayamadım evde 2 tane sistemim var diğer sistemim bu sistemden çok daha düşük olmasına ragmen daya yüksek fps alıyorumSıkıntı FPS sınırlaması gibi bir şey mi ? Çünkü ben bile 3200g ve 8 GB Ram ile 110-120 FPS oynuyoronuda değiştirdim anlam veremediğim şekilde düşük fps almaktayım nasıl çözcem hiç bir fikrim yok
valorantın kendi ayarında kapadımGörüntü ayarlarinda fps kısıtlamaları kapalı değil dimi
Grafik ayarlarınızı atar mısınız?valorantın kendi ayarında kapadım
Grafik ayarlarınızı atar mısınız?
Oyun içi hocam
çıldırcamgörüntü ayarlarıda normal bilemedim
Diğer oyunlarda normal mi?çıldırcamvallahi çıldırcam çözemedim
çok fazla oyunda denemedim zaten cok oyun indirmedim dahaDiğer oyunlarda normal mi?
kontrol ettim güncel durumdaDriverlar güncel mi hocam kontrol ettin mi ?
onuda deniyim tabiOyunu sil yükle yapma şansınız var mı ? Deneme amaçlı.
Hocam diğer oyunlarda sorun yoksa bilemiyorum çoğu kişi yaşıyo bu aralar valoranttabiri yardımcı olabilirmii![]()
rust oynuyorum full ayarlardı 150 fps alabiliyorum bir sorun yaramıyor cs go düşük ayarlarda 300 altını cok nadir görüyor ama valorantta delirticekHocam diğer oyunlarda sorun yoksa bilemiyorum çoğu kişi yaşıyo bu aralar valorantta
Valla bilemedim ya çok garip. Vinyet ayarını açar mısınızrust oynuyorum full ayarlardı 150 fps alabiliyorum bir sorun yaramıyor cs go düşük ayarlarda 300 altını cok nadir görüyor ama valorantta delirticek![]()