- Tepki
- 524
beyler 2haftada bronz1den gold1e cıktım geçmiş bu şekilde , ne mainlemeliyim , aim antremanı olarak ne yapmalıyım ( hs oranı 32% fakat kendime cok güvenmiyorum )
%32 çok değil zaten sage mainle iyi bir sage 4 insta lock reynaya bedeldirbeyler 2haftada bronz1den gold1e cıktım geçmiş bu şekilde , ne mainlemeliyim , aim antremanı olarak ne yapmalıyım ( hs oranı 32% fakat kendime cok güvenmiyorum )
Aimlab daha çok geliştiriyor hard oynadığım zamanlar aimlab sayesinde immo 3 e kadar ciktim evimdeki pc bozuldu arada int cafede oynuyorum ona rağmen rank platAimin iyi fakat fightlara güvensiz çıkıyorsan sentinel mainlemeni öneririm. İyi duo veya takım bulursan kendine daha rahat rank atlarsın. Aim için oyunun dmsini kullanmanı öneririm aimlab tarzı uygulamaları pek önermem. Oyunu oynayarak kendini geliştirmen daha iyi olur.
Bana ters tepiyo aimlab çok iyi skorum oldu iyi vururum diyorum oyunda aimim leş oluyor. Deneyebilir senin gibi iyi etki ederse onun için iyi olur tabi.Aimlab daha çok geliştiriyor hard oynadığım zamanlar aimlab sayesinde immo 3 e kadar ciktim evimdeki pc bozuldu arada int cafede oynuyorum ona rağmen rank plat
sage hic oynayamıom spike tasıttırıolar zorla ve can verdirıolar breach nasıl olur%32 çok değil zaten sage mainle iyi bir sage 4 insta lock reynaya bedeldir
Breach bana göre oyunun en zor çarlarından ama karşıma iyi bi breach gelince oyunu da kitleyebiliyor. Beceririm dersen çok iyi çar.sage hic oynayamıom spike tasıttırıolar zorla ve can verdirıolar breach nasıl olur
yani geçmişime bakarak 20+ her mac sadece ultiyi öğrenmeliyim ve e sini öbür skilleri güzel atıyorumBreach bana göre oyunun en zor çarlarından ama karşıma iyi bi breach gelince oyunu da kitleyebiliyor. Beceririm dersen çok iyi çar.
Kendini rahat hissediyosan breachten devam et.yani geçmişime bakarak 20+ her mac sadece ultiyi öğrenmeliyim ve e sini öbür skilleri güzel atıyorum
Dediğim gibi low elodan çıkmak istiyosan kendine iyi bi duo yada takım bul duon entry alırsa onu breachle destekleyedebilirsin.ve bronz silver elolarda şunu farkettim entry ler lurk atıyor , ondan pek entry salasımda yok şöyleyim genelde ,
omen breach jet reyna
duom smoke mainDediğim gibi low elodan çıkmak istiyosan kendine iyi bi duo yada takım bul duon entry alırsa onu breachle destekleyedebilirsin.
TM sende side tutucu al kj chyper flnduom smoke main
mesela silv3 dustum simdi3 el girdim 1.si afk kalan 2 el trolTM sende side tutucu al kj chyper fln
istersen duo gırelımbeyler 2haftada bronz1den gold1e cıktım geçmiş bu şekilde , ne mainlemeliyim , aim antremanı olarak ne yapmalıyım ( hs oranı 32% fakat kendime cok güvenmiyorum )
bu eloda cıkmanın tek sansı ya boostlanman veya tasıman hemde bazı maplerde oynanmıcak carlar almıssın fracturede kayo degıl breach veya skye chamber lotus ben begenıyorum ama c sıde ı tutmak ıcın cyp kj daha ıyı olur4 el girdim gold eloda hepsinda 25+ vurdum her el afk veya toxic oynanmaz bu eloda
Maplere göre karakter farkediyor4 el girdim gold eloda hepsinda 25+ vurdum her el afk veya toxic oynanmaz bu eloda
duo gir çok rahat çıkarsın4 el girdim gold eloda hepsinda 25+ vurdum her el afk veya toxic oynanmaz bu eloda
duo gir çok rahat çıkarsın