Çözüldü Valorant Hesap Çalınması

fa6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Merhabalar,

Hesabı geri almıştım kitliydi sonra hesap tamamen yok oldu ondan sonra bir daha desteğe yazdım tam olarak şuan epostama gelen bilet linkine tıklayınca sayfa mevcut değil diyor normal mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

fa6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
bi makalede kurtarma işlemlerinde kullanıcı adımı yazınca giriş yaptığım değiştirilemez olanı yazıyorum ama hesap yok yazıyor yani steam hesabımı zar zor aldım şimdi bununla uğraşmak zoırundayım

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Arkadaşımın Valorant hesabını çalmışlardı mail vs değiştirdiler.

Riot'u biraz dürtersen ticket ile vs ilgileniyorlar gerçekten kısa bir sürede hesabına ulaşabileceğini düşünüyorum.

Desteğe yeniden yazabilirsin Epostamdaki bilet linki çalışmıyor vs gibisinden bir mesaj

KS

fa6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
3. yazışım hesap değişmedi bu arada kod falan gelmedi maile 3 gün önce giriyordum. Maile kod gelmeden değiştiriliyor mu ki

ttknarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3. yazışım hesap değişmedi bu arada kod falan gelmedi maile 3 gün önce giriyordum. Maile kod gelmeden değiştiriliyor mu ki
Dostum benimde hesabım çalındı ve direkt olarak ticket attım sorulan bütün soruları hatırladığım kadarıyla doğru cevapladım benim olduğumu doğruladıklarında e posta adresini başka bir e postaya geçirmeme izin verdiler ve hesabımı geri aldım

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Hesabın senin olduğu doğrulandı mı? atılan mail ne için tam olarak biliyormusun bir detay vermişler mi?

KS

fa6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hesabın senin olduğu doğrulandı mı? atılan mail ne için tam olarak biliyormusun bir detay vermişler mi?
hesaba atılan mail yok. direk bilet atıyorum mail geliyor ya biletiniz alınmıştır falan diye tıklıyorum linke ulaşılamıyor diyor. hiç bir kod bir haberim olmadan hesabıma girip şifre mail nası değişebilirler bilmiyorum.Adam girdikten sonra şifre değişikliği de yaptım ayrıca google mail güvenlik testi yaptım sadece 2 aygıt var mailde onlar da benim.Hesap adam girdi diye kitlenmişti ondan dolayı silinme gibi bir durum olabilir mi?

KS

fa6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Hata!​

Baktığınız sayfa mevcut değil​

Adresi yanlış yazmış olabilirsiniz veya sayfa taşınmış olabilir
direk kopyalayıp yapıştırdım bu çıkıyor
keşke köyde yazsaymışım desteğe

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
hesaba atılan mail yok. direk bilet atıyorum mail geliyor ya biletiniz alınmıştır falan diye tıklıyorum linke ulaşılamıyor diyor. hiç bir kod bir haberim olmadan hesabıma girip şifre mail nası değişebilirler bilmiyorum.Adam girdikten sonra şifre değişikliği de yaptım ayrıca google mail güvenlik testi yaptım sadece 2 aygıt var mailde onlar da benim.Hesap adam girdi diye kitlenmişti ondan dolayı silinme gibi bir durum olabilir mi?
Ne zaman gönderdiniz bileti?

KS

fa6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Genel soru diye bilet yollayabiliyorum, ama hesap kurtarma ile bilet yollayamıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri