Yardım Valorant Isınma Sorunu

ordu1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
resim_2023-03-01_203143783.png

VALORANT da bu değerleri alıyorum kasayı daha yeni aldım 1 hafta oldu çok anlamıyorum ama bişeyler ters gidiyor gibi sanki kasanın camı da çok ısınıyor lütfen yardımcı olun yeni aldım korkuyorum napabilirim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Büyük ihtimalle stok fan kullanıyorsunuz. O işlemci stok fan ile soğumaz. FPS sınırlaması yapmak kısa süreli çözüm olabilir. Soğutucu almalısınız. Birde kasanız nedir ?

KS

ordu1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Ekli dosyayı görüntüle 15966
VALORANT da bu değerleri alıyorum kasayı daha yeni aldım 1 hafta oldu çok anlamıyorum ama bişeyler ters gidiyor gibi sanki kasanın camı da çok ısınıyor lütfen yardımcı olun yeni aldım korkuyorum napabilirim
Değerleri çok normal stok fan da kullanıyorsan çünkü stok fanla soğuyacak bir işlemci değil 800 tl lik kule tipi soğutucu isini görebilir

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,812610292.html kasam bu önünde fan yok sadece arka kısımda var bide işlemcinin dediğiniz gibi stok soğutucu
On kısımda fan olmaması hava alamaması demek zaten mesh değil tam anlamıyla net one fan almanız lazim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Kasa kötü sayılır , kasada fan yok ve stok soğutucu var. Sıcaklık çok normal. Soğutucu almanızı öneririm.

KS

ordu1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Değerleri çok normal stok fan da kullanıyorsan çünkü stok fanla soğuyacak bir işlemci değil 800 tl lik kule tipi soğutucu isini görebilir

On kısımda fan olmaması hava alamaması demek zaten mesh değil tam anlamıyla net one fan almanız lazim
öneriniz varsa link atma şansınız var mı ve ekran kartının durumu nasıl sizce oda çok mu ısınmış onu nasıl soğutabilirim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Kasa kötü sayılır , kasada fan yok ve stok soğutucu var. Sıcaklık çok normal. Soğutucu almanızı öneririm.
Kasaninda değişimi güzel olabilir bütçeniz varsa onu mesh airflow u iyi kasa güzel olur

KS

ordu1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tavsiyelerinizi link atma şansınız var mı birde bu kasaya ön kısma soğutucu takılır mı bi sıkıntı çıkarır mı

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Şuan ki kasanızdan daha iyi. Az farkla 6 fanlı modeli de var.

Ekran kartı sıcaklığı iyi , kasa değişince sıcaklık da düşer. İşlemci için aşağıda ki soğutucu alınabilir.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Hocam bütçeniz varsa biraz daha kasa+ psu olarak alın çünkü psunuz da kötü kasayida psu ile beraber 1400 e 2.elden satin

KS

ordu1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan ki kasanızdan daha iyi. Az farkla 6 fanlı modeli de var.

Ekran kartı sıcaklığı iyi , kasa değişince sıcaklık da düşer. İşlemci için aşağıda ki soğutucu alınabilir.

bu attığınız kasaya şuanki parçalarım olur mu bi sıkıntı çıkmaz değil mi

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,812610292.html kasam bu önünde fan yok sadece arka kısımda var bide işlemcinin dediğiniz gibi stok soğutucu
stok sogutucu bi yerden sonra yetmiyor ve kasan hava cok az alıyor mesh kasa olsa 80 derece falan olurdu ,
İslemcinin 12400f yada ryzen 5600 ise 1 sogutucuyu alın ama 13400f ise ve amd üstte 2ciyi alın daha iyi yada bütce varsa direk 2yi alın

https://www.gelbura.com/urun/id-coo...0mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri