Valorant Renk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mamileys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selam bir tane youtuber ın valorant videosunu izlerken renk ayarları çok hoşuma gitti araştırdım geforce experience denilen uygulama ile oluyomuş ama benim ekran kartım 630 onun için bu programı kullananmıyorum https://hizliresim.com/CBsXEP fotoğraf bu bunu gibi renk nası yapabilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
GEFORCE® EXPERIENCE™ yazılımı NVIDIA tabanlı bir aracı programdır. Kurabilirsiniz yani sorun yok.

Alternatif için ReShade yazılımı ile her oyuna renk ve genel sanatsal dokunuşları ve kaliteliyi arttırmak gibi şeyleri uygulayabilirsiniz. Program biraz karışı gibi görünebilir ama aslında değildir.

NOT : Bu yazılım oyun online tabanlı olduğundan hile gibi algılanabilir net fikrim yok.

KS

Mamileys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
experience yi açınca orda güncelleme istiyo ama güncellemeyi yapmıyor
500 mb indiriyorum kur a basıyorum kurmuyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kartınız destek listesinde yok tamam ama program hiç mi açılmıyor? Yani güncelleme yapmadan yazılımı kullanmanızı mı engelliyor?

KS

Mamileys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kartınız destek listesinde yok tamam ama program hiç mi açılmıyor? Yani güncelleme yapmadan yazılımı kullanmanızı mı engelliyor?

güncellemeyince alt z çalışmıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O halde sadece önerdiğim 2. yöntem ile buna benzer bir görselliği yapabilirsiniz. Alternatif başka bir şey var mıdır bilmiyorum.

umutdoganbas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
NVDIA geforce expreince de valorant renk ayarı yapmak istiyorum ama oyun desteklenmemelidir diyor neden ?

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Arkadaşlar selam bir tane youtuber ın valorant videosunu izlerken renk ayarları çok hoşuma gitti araştırdım geforce experience denilen uygulama ile oluyomuş ama benim ekran kartım 630 onun için bu programı kullananmıyorum https://hizliresim.com/CBsXEP fotoğraf bu bunu gibi renk nası yapabilirim

Özelliğin adı Nvidia Freestyle, eski bir ekran kartına sahipsiniz bu özelliği kullanamayabilirsiniz. Ancak Freestyle özelliği kadar gelişmiş olmasa da renk ayarlama açısından bir alternatifiniz daha var. O da Nvidia Denetim Masasından renk ayarlarını elle yapmak.

"Masaüstü sağ tık > Nvidia Denetim Masası > Ekran > Masaüstü Renk Ayarlarını Ayarla" Seçeneğinden Digital Vibrance ayarını kısıp arttırabilirsiniz. Diğer aydınlık, konstrat gamma gibi ayarlarıda isteğinize göre ayarlayabilirsiniz ancak göz sağlığınız için aşırı derece parlaklıkta kullanmamanızı öneririm. Digital Vibrance ayarınıda oyun dışında normal kullanımlarında %100'de tutmamaya özen gösterin.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri