Valorant Son Güncelleme ve Mouse Bug

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhan-ozer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Herkese merhaba.

Biraz önce Valorant güncellemesi yaptım. Oyuna girdiğim gibi mouse takılmaya başlıyor ve sağ/sol click çalışmıyor. Oyunu kapatıyorum masaüstünde veya diğer oyunlarda bir problem olmuyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Varsa nasıl çözdünüz. (Görev yöneticisinden önceliği "Yüksek" yapmama rağmen olmadı. YT'dan gördüğüm bir çözümdü)

NOT: Bloody X5 Pro kullanıyorum ve oyunda bu lag ile karşılaşıyorum. Bu fareyi geçen hafta aldım. Eski fareyi (Bloody V7) takıp denedim onunla çalıştı. Neden böyle yapıyor anlamıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bazı oyunlar yüksek Hz raporlama desteğinde sorun yaşatabilir. Ürünüzün altından Hz ayarını bir alt kademeye alıp deneyin. İşe yaramaz ise Mouse cihazınızı Windows Ayarları > Cihazlar sekmesinden bulup kaldırın ve ürünü USB arayüzünden söküp tekrar takıp deneyin.

KS

emirhan-ozer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bazı oyunlar yüksek Hz raporlama desteğinde sorun yaşatabilir. Ürünüzün altından Hz ayarını bir alt kademeye alıp deneyin. İşe yaramaz ise Mouse cihazınızı Windows Ayarları > Cihazlar sekmesinden bulup kaldırın ve ürünü USB arayüzünden söküp tekrar takıp deneyin.

Ya sen kralsın ya teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri