Ayar olarak kendinize en rahat gelen klavye tuşlarına atayıp hassasiyeti kullanın. İnternette bir sürü video var. Kafa hizasına hedef almaya çalışın spray yerine tek mermi ile kafadan vurmayı deneyin. Crosshairde hep kafa hizasında dursun. Bol bol deathmatch atarak bu dediklerimi geliştebilirsinizArkadaşlar, Kendimi oyunda daha iyi oynamak için hangi ayarları açmam lazım veya kapatmam lazım oyunda.
Oyunda refleks önemli mış onu anladım, Refleksımı nasıl? geliştire bilirim iyi oynamak için.
Deathmach dedin? Ölüm maçı mi?Ayar olarak kendinize en rahat gelen klavye tuşlarına atayıp hassasiyeti kullanın. İnternette bir sürü video var. Kafa hizasına hedef almaya çalışın spray yerine tek mermi ile kafadan vurmayı deneyin. Crosshairde hep kafa hizasında dursun. Bol bol deathmatch atarak bu dediklerimi geliştebilirsiniz
Evet. En önemlisi spray atmamak ve dürbün açmamak. Nişangah ayarıda dikkatinizi bozabilir internetten sabit bir nişangah bakın kendinize.Deathmach dedin? Ölüm maçı mi?
Daha demin, Kill18/Deat5/assist 7 Gittim acemi biri için istatistik nasıl?Evet. En önemlisi spray atmamak ve dürbün açmamak. Nişangah ayarıda dikkatinizi bozabilir internetten sabit bir nişangah bakın kendinize.
Botlar dediğiniz, olay bu oyuna başlarken öğretici poligon dimi.?Alıştırmada açık poligona girip oradaki botları vurmak da geliştirir.
her gun maca gırmeden once 1 2 kere deathmatch gır sonra polıgon gır kolay yap baktın kolaylastı orta zor dıye gıt ama tek atısta vurmayı dene egılmeyı azalt bazı sılahlarda durbun onemlı bı anda refleks ıle vurman lazım onuda polıgonda zorda bı anda cevırerek tek atısta vurmayı deneyerek yapabılırsınArkadaşlar, Kendimi oyunda daha iyi oynamak için hangi ayarları açmam lazım veya kapatmam lazım oyunda.
Oyunda refleks önemli mış onu anladım, Refleksımı nasıl? geliştire bilirim iyi oynamak için.
Bu botlar'da da " Kolay , Orta , Zor " Mu? Var.her gun maca gırmeden once 1 2 kere deathmatch gır sonra polıgon gır kolay yap baktın kolaylastı orta zor dıye gıt ama tek atısta vurmayı dene egılmeyı azalt bazı sılahlarda durbun onemlı bı anda refleks ıle vurman lazım onuda polıgonda zorda bı anda cevırerek tek atısta vurmayı deneyerek yapabılırsın
evetBu botlar'da da " Kolay , Orta , Zor " Mu? Var.
zor hemen denemeyın 2 bılr vursmszsınız he bıde spıke kurma cozme botlarını kolay orta zor deneyınBu botlar'da da " Kolay , Orta , Zor " Mu? Var.
Ağa ilk oynadığım tek kaldım adamı vurdum Speak kurulmuştu, O zaman çözeyim dedim tüm tuşlara bastım çözmedi patladikdan sonra ekip arkadaşlar söyledi " 4 İle çözülüyor " Diyeevet
zor hemen denemeyın 2 bılr vursmszsınız he bıde spıke kurma cozme botlarını kolay orta zor deneyın