Hocam şahsen vatanpc den bilgisayar alınmaz 15k 3060 parça kalitesi yüksek bir sistem bulursun rahat rahat rahat kullanırsın.Vatan'dan yeni bilgisayar almak istiyorum. Bütçem 15 bin TL. Bu sistem sizce nasıldır. Yardımlarınızı bekliyorum.
2.sistem bana daha mantıklı geldi. Nvidia takıntım da yok. Gta 5, rdr2, hogwarts legacy, valorant gibi oyunlar için yeterlidir diye düşünüyorum.o fiyata vatandan alınabilicek tek sistemler şuan bunlar.
1
AMD R5 5500-ASUS RTX3060-O12G-PRIME A320M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500-ASUS RTX3060-O12G-PRIME A320M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2
INTEL I3 12100F - ASUS DUAL RX-6600-8G-PRIME H610M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - ASUS DUAL RX-6600-8G-PRIME H610M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vatan dışında alabileceğim mağaza yok. İnternet üzerinden de alışveriş yapamıyorum.Hocam şahsen vatanpc den bilgisayar alınmaz 15k 3060 parça kalitesi yüksek bir sistem bulursun rahat rahat rahat kullanırsın.
sadece oyun için alıyorsanız bencede çok mantıklı hocam h610 anakart ile 12100f uyumuda 10 numara daha ucuza var gaming gen tr de mağazasına git istersen2.sistem bana daha mantıklı geldi. Nvidia takıntım da yok. Gta 5, rdr2, hogwarts legacy, valorant gibi oyunlar için yeterlidir diye düşünüyorum.
Aynen birde ben Adana'da yaşadığımdan ötürü Vatan hariç gidebileceğim güvenilir mağaza yok gibi.sadece oyun için alıyorsanız bencede çok mantıklı hocam h610 anakart ile 12100f uyumuda 10 numara daha ucuza var gaming gen tr de mağazasına git istersen
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
aynı parçalar ve arada 2k fark var
he vatandakinde 6700 seçiliymiş sanırım hocam pardon alınır o zaman
zaten 6700e göre fiyat gayet normal hocam pahalıda değil bir tek psu kötü o kadarAynen birde ben Adana'da yaşadığımdan ötürü Vatan hariç gidebileceğim güvenilir mağaza yok gibi.
Peki psu öneriniz nedir?zaten 6700e göre fiyat gayet normal hocam pahalıda değil bir tek psu kötü o kadar
mağazadan alıcağın için psu yu değiştire biliyorsan değiştir derim
Sağlık açısından dedim hocam frisby ve rampage psular c4 gibi o yüzden bowerboost hakkında pek bir bilgi yok hocam ne desem yalan olurSistemde Powerboost psu var. Sizce sıkıntı olur mu? Açıkçası 1 tb hdd eklemek dışında çok önemli olmadıkça sistemi değiştirmek istemiyorum.
Teşekkürler hocam yardımların için.Sağlık açısından dedim hocam frisby ve rampage psular c4 gibi o yüzden bowerboost hakkında pek bir bilgi yok hocam ne desem yalan olur