Öneri Vatan Bilgisayar 15K Hazır Sistem Önerisi

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Vatan'dan yeni bilgisayar almak istiyorum. Bütçem 15 bin TL. Bu sistem sizce nasıldır. Yardımlarınızı bekliyorum.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
o fiyata vatandan alınabilicek tek sistemler şuan bunlar.

1

2

KS

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
o fiyata vatandan alınabilicek tek sistemler şuan bunlar.

1

2

2.sistem bana daha mantıklı geldi. Nvidia takıntım da yok. Gta 5, rdr2, hogwarts legacy, valorant gibi oyunlar için yeterlidir diye düşünüyorum.
Hocam şahsen vatanpc den bilgisayar alınmaz 15k 3060 parça kalitesi yüksek bir sistem bulursun rahat rahat rahat kullanırsın.
Vatan dışında alabileceğim mağaza yok. İnternet üzerinden de alışveriş yapamıyorum.

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
2.sistem bana daha mantıklı geldi. Nvidia takıntım da yok. Gta 5, rdr2, hogwarts legacy, valorant gibi oyunlar için yeterlidir diye düşünüyorum.
sadece oyun için alıyorsanız bencede çok mantıklı hocam h610 anakart ile 12100f uyumuda 10 numara daha ucuza var gaming gen tr de mağazasına git istersen

aynı parçalar ve arada 2k fark var

he vatandakinde 6700 seçiliymiş sanırım hocam pardon alınır o zaman

KS

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
sadece oyun için alıyorsanız bencede çok mantıklı hocam h610 anakart ile 12100f uyumuda 10 numara daha ucuza var gaming gen tr de mağazasına git istersen

aynı parçalar ve arada 2k fark var

he vatandakinde 6700 seçiliymiş sanırım hocam pardon alınır o zaman
Aynen birde ben Adana'da yaşadığımdan ötürü Vatan hariç gidebileceğim güvenilir mağaza yok gibi.

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Aynen birde ben Adana'da yaşadığımdan ötürü Vatan hariç gidebileceğim güvenilir mağaza yok gibi.
zaten 6700e göre fiyat gayet normal hocam pahalıda değil bir tek psu kötü o kadar

mağazadan alıcağın için psu yu değiştire biliyorsan değiştir derim

KS

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
zaten 6700e göre fiyat gayet normal hocam pahalıda değil bir tek psu kötü o kadar

mağazadan alıcağın için psu yu değiştire biliyorsan değiştir derim
Peki psu öneriniz nedir?

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
rampage ve frisby psulardan uzak durun da hocam gerisi iyi markalar yani çok sorun olmaz

KS

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Sistemde Powerboost psu var. Sizce sıkıntı olur mu? Açıkçası 1 tb hdd eklemek dışında çok önemli olmadıkça sistemi değiştirmek istemiyorum.

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Sistemde Powerboost psu var. Sizce sıkıntı olur mu? Açıkçası 1 tb hdd eklemek dışında çok önemli olmadıkça sistemi değiştirmek istemiyorum.
Sağlık açısından dedim hocam frisby ve rampage psular c4 gibi o yüzden bowerboost hakkında pek bir bilgi yok hocam ne desem yalan olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri