Soru Vatan Bilgisayar Mağduriyetliği

ahmttcinar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
i5 14400f
Ekran Kartı
1650
Merhabalar pc hocası ben osmaniye merkezde yaşıyorum ismim Ahmet soy ismim Çınar sabah saat 8 gibi vatana gittim 2 kişi bekliyordu bende 3. olarak sıradaydım.
Saat 10 da mağaza açıldı içeri girdik tek personel vardı sonra yeni kasa açıldı benden sonraki gelen beyfendi o kasaya gitti bende arkasından gittim.
o kişi 4070 li sistemi aldı ödemeye kasaya geçti ben 1650 li i5 14. nesilli sistemi alamadım çok yavaş hareket ettiler beklediler var dediler yok dediler 10-15 dk geçti stok bitti dediler yani bizden başka kimse olmamasına rağmen alamadıysak bu mağaza personelleri kendine alıyor ozaman ben 3 saattir vatanda bekleyip mağdur olmuşum kamera mevcut izlesinler.

Goat Mağduru

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Antalya Vatan'da da durum farklı değildi. PC Hocasının paylaşımı yapmadan stok bitti denildi. Sonra itiraz edilince 4060Ti 16 GB'lık sistem var denildi. Önümdeki zatı muhteremin 20 dakika boyunca monitör seçmesini bekledim. Monitör seçemeyince 2. kasa açılmasını talep ettik, sağa sola söyler gibi yaptılar, 2-3 dakika sonra da stok bitti dendi. Tam bir rezaletti. Bir de Sahibinden'e girin hemen ilanlar düşmeye başlamış. Ne kadar aç gözlü varsa hemen alıp paylaşmışlar. Yazık...

Gökhan SZDNLYN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Levent vatan a sabahın 4 ünde gittim gittiğimde genç bir kardeşimiz gece 12 de gelmiş tamda oturmuş yağmurda bekliyordu!! Kapıdan ilk giren biziz biz alamadık bizden sonraki adam aldı saçmalığa bak. Bizim elimize parçayı verip kasaya yönlendirdiler kasada bizden sonraki adam ödeme yapmış yani özetle 3. Arkadaşa bakan personel hızlı bize bakan uyuşuk diye biz elimizde kutularla kala kaldık sistemi alamadık. Bana Stok verip işlemi bitiriyorsun ama ödeme yapılmadığı için sistem sana ait değil diyorsun böyle saçmalıl olamaz bu iş daha düzgün yönetilebilir yada daha düzgün yönetecek firma ile yapılabilirdi. Dün sabah 8 den beri ayaktayım yağmurda soğukta ayakta bekledik bu kadar benden sonra saat 7 de gelen adam aldı biz alamadık ne diyelim rezalet....

CurealsatYontulmamiskalas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Güzel bir macera ve ders niteliğinde oldu Vatan çalışanlarının kaderimizle oynaması. Garanti olmayan şeyler için çok umut bağladık belki de.

Aderal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Güzel bir macera ve ders niteliğinde oldu Vatan çalışanlarının kaderimizle oynaması. Garanti olmayan şeyler için çok umut bağladık belki de.
Böyle olacağı belliydi ben gitmedim bile.

dümdüz video ile satış açılmalıydı 1 aydır bekliyoruz sistemi yarın satışa çıkacak ne demek resmen al satçılar bayram etsin diye yapılmış bir hamle zaten bir sürü ilan olmuş şimdiden

CurealsatYontulmamiskalas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Böyle olacağı belliydi ben gitmedim bile.

dümdüz video ile satış açılmalıydı 1 aydır bekliyoruz sistemi yarın satışa çıkacak ne demek resmen al satçılar bayram etsin diye yapılmış bir hamle zaten bir sürü ilan olmuş şimdiden
Abi benim almaya çalıştığım noktada keko bir AVM görevlisi vardı geç girdik, yetmedi çalışanlar zombileşmişti bildiğin. Walking Dead gibi düşün, eli şeyinde keyfiyle isim soyisim almaya çalışıyor adam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri