Soru Vatan Bilgisayar

lucia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Pc hocası goat sistemini alan var mı varsa freedos mu yoksa deneme sürümü var mı

OgiX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kuruyor win 10 deneme sürümü bana kuruldu

OgiX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ne zaman verildi sana bana 2 gün sonra alirisn dediler ama sonra 2 hafta içinde dediler
video yayınlandıktan 1 gün sonra gittim öğleden sonra idi aldım pazartesi günü kendi gözümün önünde kurulum toplaması vs yapıldı

wirnon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
video yayınlandıktan 1 gün sonra gittim öğleden sonra idi aldım pazartesi günü kendi gözümün önünde kurulum toplaması vs yapıldı
Keşke tekrar gelse ya ben kaçırdım aga monitörle birlikte toplam 23 bin bütçem var kullandığım pc artık san andreasta bile 20 fps altına düşüyor şaka gibi çok şükür parayı toparladık 23 bine kadar çıktık inşallah bi dahaki sistemde alıcam direk umarım vatana gelir evime yakın vatan var

KS

lucia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
video yayınlandıktan 1 gün sonra gittim öğleden sonra idi aldım pazartesi günü kendi gözümün önünde kurulum toplaması
Bizde 1 gün sonrası gittik adam dedi eğer pazartesi almak isterseniz işlemci yükseltin yükselttik ama vermediler bize ya

OgiX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ne alaka işlemci yükseltince pzt almak adamlar prim almak için yapmışlar resmen zaten 1 2 gün bekletiyorlar max da o çok farklı olmuş ama işlemci yükseltmen bir yerden de iyi olmuş

KS

lucia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ne alaka işlemci yükseltince pzt almak adamlar prim almak için yapmışlar resmen zaten 1 2 gün bekletiyorlar max da o çok farklı olmuş ama işlemci yükseltmen bir yerden de iyi olmuş
Stok yok falan dedi yukseltmezseniz 2 hafta beklersiniz dedi simdide 1 hafta bekleyin diyor can sıkıcı bu arada ne gibi oyunlar oynuyorsun

OgiX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Stok yok falan dedi yukseltmezseniz 2 hafta beklersiniz dedi simdide 1 hafta bekleyin diyor can sıkıcı bu arada ne gibi oyunlar oynuyorsun
csgo arma3 squad gta5 mc gibi şeyler valoya başlamadın hiç ona da başlamayı düşünüyorum

wirnon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
i5 12400f değil miydi zaten 12400f çok rahat besler 3070 i

wirnon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Beraber oynayalım mı insta varsa salsana

Stok sorunu vs dediler hikaye uyduruyorlar ya
Belli olmaz ama aga belki başka şubelerinden getirteceklerdir yoğunluk sebebiyle pazartesi demişlerdir yani at gözlüğüyle bakmamak gerek reisim

KS

lucia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Belli olmaz ama aga belki başka şubelerinden getirteceklerdir yoğunluk sebebiyle pazartesi demişlerdir yani at gözlüğüyle bakmamak gerek reisim
Aradım sordum falan anakart yok dediler ama aldığım gün anakarti açıp bana gösterdi 🤔

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Siz mağazadan almışsınız, personelin o günkü psikolojik durumuna göre test için kurmuş olabilirler, standart internet mağazasından gönderilerde işletim sistemi kurulmuyor...

wirnon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Siz mağazadan almışsınız, personelin o günkü psikolojik durumuna göre test için kurmuş olabilirler, standart internet mağazasından gönderilerde işletim sistemi kurulmuyor...
''Personelin o günkü psikolojik durumu''

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri