Sözleşmede yazıyor amaVatan işletim sistemi kurmuyor.
Aldın mı sen pc hocası goat sisteminiKuruyor win 10 deneme sürümü bana kuruldu
Aldın mı sen pc hocası goat sistemini
Ne zaman verildi sana bana 2 gün sonra alirisn dediler ama sonra 2 hafta içinde dediler
video yayınlandıktan 1 gün sonra gittim öğleden sonra idi aldım pazartesi günü kendi gözümün önünde kurulum toplaması vs yapıldıNe zaman verildi sana bana 2 gün sonra alirisn dediler ama sonra 2 hafta içinde dediler
Keşke tekrar gelse ya ben kaçırdım aga monitörle birlikte toplam 23 bin bütçem var kullandığım pc artık san andreasta bile 20 fps altına düşüyor şaka gibi çok şükür parayı toparladık 23 bine kadar çıktık inşallah bi dahaki sistemde alıcam direk umarım vatana gelir evime yakın vatan varvideo yayınlandıktan 1 gün sonra gittim öğleden sonra idi aldım pazartesi günü kendi gözümün önünde kurulum toplaması vs yapıldı
video yayınlandıktan 1 gün sonra gittim öğleden sonra idi aldım pazartesi günü kendi gözümün önünde kurulum toplaması
Bizde 1 gün sonrası gittik adam dedi eğer pazartesi almak isterseniz işlemci yükseltin yükselttik ama vermediler bize yavideo yayınlandıktan 1 gün sonra gittim öğleden sonra idi aldım pazartesi günü kendi gözümün önünde kurulum toplaması vs yapıldı
Stok yok falan dedi yukseltmezseniz 2 hafta beklersiniz dedi simdide 1 hafta bekleyin diyor can sıkıcı bu arada ne gibi oyunlar oynuyorsunne alaka işlemci yükseltince pzt almak adamlar prim almak için yapmışlar resmen zaten 1 2 gün bekletiyorlar max da o çok farklı olmuş ama işlemci yükseltmen bir yerden de iyi olmuş
csgo arma3 squad gta5 mc gibi şeyler valoya başlamadın hiç ona da başlamayı düşünüyorumStok yok falan dedi yukseltmezseniz 2 hafta beklersiniz dedi simdide 1 hafta bekleyin diyor can sıkıcı bu arada ne gibi oyunlar oynuyorsun
i5 12400f değil miydi zaten 12400f çok rahat besler 3070 ine alaka işlemci yükseltince pzt almak adamlar prim almak için yapmışlar resmen zaten 1 2 gün bekletiyorlar max da o çok farklı olmuş ama işlemci yükseltmen bir yerden de iyi olmuş
Beraber oynayalım mı insta varsa salsanacsgo arma3 squad gta5 mc gibi şeyler valoya başlamadın hiç ona da başlamayı düşünüyorum
Stok sorunu vs dediler hikaye uyduruyorlar yai5 12400f değil miydi zaten 12400f çok rahat besler 3070 i
Belli olmaz ama aga belki başka şubelerinden getirteceklerdir yoğunluk sebebiyle pazartesi demişlerdir yani at gözlüğüyle bakmamak gerek reisimBeraber oynayalım mı insta varsa salsana
Stok sorunu vs dediler hikaye uyduruyorlar ya
Aradım sordum falan anakart yok dediler ama aldığım gün anakarti açıp bana gösterdiBelli olmaz ama aga belki başka şubelerinden getirteceklerdir yoğunluk sebebiyle pazartesi demişlerdir yani at gözlüğüyle bakmamak gerek reisim
Siz mağazadan almışsınız, personelin o günkü psikolojik durumuna göre test için kurmuş olabilirler, standart internet mağazasından gönderilerde işletim sistemi kurulmuyor...video yayınlandıktan 1 gün sonra gittim öğleden sonra idi aldım pazartesi günü kendi gözümün önünde kurulum toplaması vs yapıldı
''Personelin o günkü psikolojik durumu''Siz mağazadan almışsınız, personelin o günkü psikolojik durumuna göre test için kurmuş olabilirler, standart internet mağazasından gönderilerde işletim sistemi kurulmuyor...
Canı isterse, keyfekeder, zamanı varsa, ekstra parça satmıştır prim kasmıştır mutludur, başka angarya bir işten kaçmak için, goygoy olsun diye, sizi sevmiştir vs vs.. Umarım kafanızda canlandırabildim...''Personelin o günkü psikolojik durumu''