vatandan pc toplamak mantıklımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srthewoxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
21 Ağu 2022
Mesajlar
33
Tepki
2
bazı form sayfalarında kullanılmış parça veriyorlar gibi mesajlar gördüm sizce vatan a gidip parça parça toplamakmı yoksa sinerji,tebilon,ince hesap,gaming gen gibi sitelerdenmi almak en mantıklısı hangisi?
 

Syqex

Moderatör
Moderatör
Katılım
16 Mar 2022
Mesajlar
14,155
Tepki
5,167
Konum
26 | Eskişehir
Kullanılmış parça vereceklerini sanmam ama vatan , mediamarkt , teknosa gibi mağazalı olan yerler dükkan masrafı çalışan masrafı derken parçaların fiyatını çok yükseltiyor bu yüzden internetten toplamak daha mantıklı.
 

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
8 Haz 2022
Mesajlar
3,001
Tepki
881
Konum
Afyonkarahisar
Parça kullanılmış olmasa bile sağlam fiyat farkı var önerim internetten almanız olur hocam
 

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
13 Tem 2022
Mesajlar
541
Tepki
136
Kral şöyle anlatayım vatandan bir anne bir çocuk sistem istediler dalga geçer gibi 15 16 k ya 1650 li sistem sattılar olaya müdahale edecektim ki acelem vardı ayrıca hoş karşılanmazdı,bu tip yerler tamamen kazıktan başka bir şey değil itopya sinerji vb. sitelerdeki gibi tek amacı bilgisayar tek işi bilgisayar olan siteler tek işlerini yapmak istediklerinden hem daha ilgili hem daha makul oluyor.
 

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
6 Haz 2020
Mesajlar
750
Tepki
287
Konum
41 | Kocaeli
Vatandan sistem tabiki alınabilir. Mesela sistemimdeki anakart ve ekran kartını ordan aldım. Eskiden yüzde 18 kdv indirim günleri oluyordu. O zaman almıştım. Direk elden aldığım için kargo derdi ile uğraşmamıştım. Mesela monitörümde vatandan ilk monitörü açtılar ölü piksel çıktı ikinciyi açtılar sağlamdı.Gucakladımçıktım mağazadan ve piyasadan sadece 30 tl pahalıydı. Ucuz alacam diye internetten kargoyla bana göre o strese değermi kesinlikle değmez.

Fiyat performans anlamında sizi tatmin edip en çok güvende hissettiren her yerden her alışverişi yapabilirsiniz.
 

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Katılım
26 May 2022
Mesajlar
1,056
Tepki
499
Konum
İzmir
Piyasayı iyi takip edip güncel fiyatlardan haberdar olarak Vatanbilgisayar gibi mağazalardan da alışveriş yaparsanız kazık yemeden uyguna bazen denk gelebiliyor. Monitörümü alırken piyasadaki en indirimli haliyle eşit fiyatta denk getirince mağazadan almıştım. Ancak fiyatları takip etmezseniz piyasadaki fiyattan bazen 2 kat pahalı sattığı ürünler de olabiliyor. Haliyle sizin alacağınız ürünü iyi araştırmanız kazık yemenize mani olur. Nereden alışveriş yaparsanız yapın mutlaka fiyatları iyi takip etmeniz şart. Ben bilgisayarı toplarken çoğunu internetten sipariş etmiştim. Hatta bazı ürünleri Vatanbilgisayarın internet sitesinden sipariş ettiğimde internete özel indirimi vardı, mağazasında daha pahalıydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri
Üst