vdt video failed mavi ekran

tayyip152

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bf 1 oynarken masaüstüne geçtim geri döndüğüm de vdt video failed mavi ekran hatası verdi bidaha aynı şeyi yaptım bidaha aynı hatayı verdi dx12 açıkken pc 3 aylık neden böyle bir hata olabilir

laptop asus gl502ve
1050ti
8gb ram 2400mhz
256 ssd
i5 7300hq

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 'unuzda Microsoft DirectX yazılımı eksik veya yalnış kurulmuş olabilir. E.Kartı sürücünüzde aynı şekilde eksik veya yalnış kurulmuş olabilir. Önce bunu sonra Bu ve Bu linkten DirectX sürümlerini indirin kurun. Sonra oyun eğer orjinal değilse i.inden çıkan Visual ve Redist bileşenleri için yazılımlar olur onları kurun.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows 'unuzda Microsoft DirectX yazılımı eksik veya yalnış kurulmuş olabilir. E.Kartı sürücünüzde aynı şekilde eksik veya yalnış kurulmuş olabilir. Önce bunu sonra Bu ve Bu linkten DirectX sürümlerini indirin kurun. Sonra oyun eğer orjinal değilse i.inden çıkan Visual ve Redist bileşenleri için yazılımlar olur onları kurun.

Oyun orjinal değil sanırım ben ondan dolayı bu sorunu yaşadığını düşünüyorum....

KS

tayyip152

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet orjinal değil korsan araştırdığımda ekran kartına aşırı yüklenmekten diyordu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri