Herkese iyi günler. Başlıkta belirttiğim marka/model kasanın havalandırması vasat. Sistemi almadan kasanın bu kadar kötü olduğunu bilsem özelleştirme yapardım. Ürünü satın alanların son haftalarda hep aynı sorundan kaynaklı konular açtığını gözlemledim. Yeni bir mesh kasa almadan ön paneli meshe çevirme imkanımız var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Yüksek Grafikli oyunlarda İşlemci 80 dereceye geliyordu. Biostan core performans boostu kapatıp fan ayarlarını en yükseğe aldım işlemci sıcaklığı 69 70 derecelere sabitlendi. Ekran kartı sıcaklığı ise 80 85 derece arasında kalıyor onu düşüremedim.
Geçen günlerde @White Ravens hocamızın da bu konu ile önerileri olmuştu. Resimdeki kasanın ön panelini söküp fanları kasanın iç kısmına alıp ön tarafı kapatacak bir malzeme bulmaktı. Bu aşamada en zor kısım ön paneli kapatacak malzeme bulmak. Günlerdir internette araştırma yaptım ama mesh bir kaplama bulamadım . Ön Panelin göründüğü resimde ise paneli tamamen sökmeden camı çıkarma imkanımız var mıdır? Eğer cam çıkabilirse DA bir videosunda paylaştığı kasa modifiyesi yapan birileri ön cam sökülebilirse mesh bir kaplama yapacağını söyledi fiyat 255 tl+kargo. Tam Cam Hizalarından bir toz filtresi yapabilirmiş. fakat en az 15 günlük siparişi olduğu söyledi. kasa ölçüsü 43x15
Daha hızlı bir önerisi olan varsa çözümlerinizi bekliyorum . @OceanLaB
Geçen günlerde @White Ravens hocamızın da bu konu ile önerileri olmuştu. Resimdeki kasanın ön panelini söküp fanları kasanın iç kısmına alıp ön tarafı kapatacak bir malzeme bulmaktı. Bu aşamada en zor kısım ön paneli kapatacak malzeme bulmak. Günlerdir internette araştırma yaptım ama mesh bir kaplama bulamadım . Ön Panelin göründüğü resimde ise paneli tamamen sökmeden camı çıkarma imkanımız var mıdır? Eğer cam çıkabilirse DA bir videosunda paylaştığı kasa modifiyesi yapan birileri ön cam sökülebilirse mesh bir kaplama yapacağını söyledi fiyat 255 tl+kargo. Tam Cam Hizalarından bir toz filtresi yapabilirmiş. fakat en az 15 günlük siparişi olduğu söyledi. kasa ölçüsü 43x15
Daha hızlı bir önerisi olan varsa çözümlerinizi bekliyorum . @OceanLaB