- Tepki
- 19
Bu kasayı sistemde almayı düşünüyorum sizce psu, kasa vs. İyi mi
Psu yu araştırdım ama biraz çakma gibi geldi, eski mi bilmem. Kimi sitelerde gri kiminde siyah renkli gösteriliyor. Umarım iyidir, genelde rampage kasa alıp içine 1400tl ye msi mag psu alıcaktımPSU FSP olması lazım. Kaliteli marka. Fanlar rainbow yani renkler değiştirilemiyor.
Ekran kartı desteği iyi. Geniş kartlar takılabiliyor.
Alınır gibi gözüküyor o zaman, patlamaz inşallahVento kasalar benim bildiğim hep FSP PSU ile çıktı. Hazır sistemlerde de öyle geliyor.
Çok daha iyidir. FSP en iyi PSU üreticilerinden biri. Bu ürünü de bu bütçelerde gerçekten kaliteli.Alınır gibi gözüküyor o zaman, patlamaz inşallah
Rampage den garanti iyidir en azından
Tek anlamadığım, hazır sistemde itopyada aynı kasaya göre 1k daha pahalı, büyük ihtimal anlaşmaları var ama insanın canı sıkılıyorÇok daha iyidir. FSP en iyi PSU üreticilerinden biri. Bu ürünü de bu bütçelerde gerçekten kaliteli.
Alınabilir psulari fsp oluyorBu kasayı sistemde almayı düşünüyorum sizce psu, kasa vs. İyi mi
Eline ulaştımı?ModArt-RED sisteme bu kasayı ekleyerek satın aldım ben.
Elime ulaşmadı daha. Ben sistemi satın alırken buraya konu açmıştım. Kasayı Vento yaparak satın al dediler. Stoktaki ürünler sürekli değişiyor, belki daha iyi kasalar gelmiştir bilmiyorum valla.Eline ulaştımı?
Bende ona eklemeyi düşünüyorum da
Acaba şey mi yapsam diyorum, rampage kasa ile alıp 1 2 aya nzxt c750 ye mi geçsem
Sonuçta 1k daha fazla veriyorsun vento ya geçerek 800 daha fazla verip daha kaliteli almak daha mantıklı
Ssd 1tb mld yapıcam da ben ondan merak ettim acaba şimdi kasa ile ssd upgrade etmeyip r5 5600 mü geçsem dieElime ulaşmadı daha. Ben sistemi satın alırken buraya konu açmıştım. Kasayı Vento yaparak satın al dediler. Stoktaki ürünler sürekli değişiyor, belki daha iyi kasalar gelmiştir bilmiyorum valla.
ayrı bir konu açıp sor bence bilgili arkadaşlar ilgilenir.Ssd 1tb mld yapıcam da ben ondan merak ettim acaba şimdi kasa ile ssd upgrade etmeyip r5 5600 mü geçsem die
Yok ya gerek yok r5 5500 6650xt yi besliyormuş gerek yok zaten upgrade yapmam bu sisteme bana yeterayrı bir konu açıp sor bence bilgili arkadaşlar ilgilenir.