2060dan mı geliyor stok sogutucudan mı , falcon dediği gibi bilyeler biri düsmüstür garantisi varsa gönderin servise yoksa yeni bir sogutucu alın yada bırakın alısırsınızvideo linki aşağıda ne yapmamı önerirsiniz garip bi ses geliyor
.
bide bu modelde fan stop yokmu çok sıkıcı satasım var kartı. çok itici gelmeye başladı.
ekran kartından geliyor fanları durdurup baktım tek tek2060dan mı geliyor stok sogutucudan mı , falcon dediği gibi bilyeler biri düsmüstür garantisi varsa gönderin servise yoksa yeni bir sogutucu alın yada bırakın alısırsınız
teşekkürler garantiye göndermeyi düşünüyorum fan stopta yok 70 dereceyi geçiyo delirticek bu kart beni ventus rezalet bi modelRulman sesine benziyor belki rulmanın içindeki bilyalar dan biri düşmüştür.
Ventus oldum olası ısınan bir kart. Fan stop vardır ama o kadar serin olmuyordur. Ventus modeller genelde hep 1 puan geride başlar.ekran kartından geliyor fanları durdurup baktım tek tek
teşekkürler garantiye göndermeyi düşünüyorum fan stopta yok 70 dereceyi geçiyo delirticek bu kart beni ventus rezalet bi model
fan stop hiç görmedim kasada full mesh hiç durmadı fan aldım alalı.Ventus oldum olası ısınan bir kart. Fan stop vardır ama o kadar serin olmuyordur. Ventus modeller genelde hep 1 puan geride başlar.
Kart üstünde Bios tuşları varsa oradan ayarlanıyor da olabilir. Performans kısmında ise bu yüzden durmamış olabilir. Genelde yeni kartların hepsinde bu özellik oluyor ama belki sizde yoktur.fan stop hiç görmedim kasada full mesh hiç durmadı fan aldım alalı.
yok bios switch kartta şansıma gelmemiştir...Kart üstünde Bios tuşları varsa oradan ayarlanıyor da olabilir. Performans kısmında ise bu yüzden durmamış olabilir. Genelde yeni kartların hepsinde bu özellik oluyor ama belki sizde yoktur.