VG259QM mouse hareketinde bulanıklaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Reckless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
aslında iade ettiğim monitörü çok beğenmiştim tekrar sipariş etmek istiyorum ama bilemiyorum yinede fiyatı daha da düşmüş şuan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yok piyasaya baktım ama 27" hep iyi ürünler. 24" 240Hz veya üzeri ürünler genelde 4000 TL ve üzerindeler saçma bir şekilde. LENOVO LEGION Y25-25 24.5'' 240Hz 1ms IPS Panel - 2.999 TL bu ürünü buldum ama rekabetçi oyun performansının bazı yabancı kaynaklarda pek iyi olmadığını gördüm. Birde MSI marka bir ürün var piyasada ama oda pek çok MSI monitörde olduğu gibi yabancı kaynaklardan elde ettiğim bilgiye göre rekabetçi oyunlarda Ghosting şikayetinlerine sahip. Size önerdiğim Acer 27" ürünü alın derim. ASUS 'un bazı özellikleri iyi ama ürünlerinde genelde memnuniyet oranı yarı yarıya oluyor.

KS

Reckless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
anladım benim tek korktuğum şey 27" olması rekabetçi oyunlarda 27" pek önermiyorlar nedense pikseller çok belli oluyormuş duyduğuma göre ama ben monitörle arama 60 70 santim mesafe koyuyorum 27" in rekabetçi oyunlarda ne gibi dezavantajları olur?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Rekabetçi oyunlarda genelde tercih edilmemesinin sebebi monitöre oldukça yakından oturdukları için o tür oyuncular monitör ne kadar küçük olursa kafalarını o kadar az sağa sola hareket ettirler buda ms. farkı bile olsa kazanç sağlar o tür oyunculara. Bu yüzden turnuvalarda genelde 24" monitör tercih edilir. Ama siz en az 60 cm mesafe koyuyorsanız aranıza monitör ile sorun yok sizin için.

Piksel sayma muhabbetine gelirsek evet monitöre yakından bakarsanız 1080p çözünürlüğü 27" gibi bir alana yaydıkları için monitör yakında net görünmez gözünüze pikselleri seçebilirsiniz ama bu durum 60-70 cm civarından sonra pek anlaşılmaz. Yani o durumda sizin için pek dezavantaj sayılmaz. Bazı gözler daha yakında bile seçemiyor 27" te 1080p ekrandaki pikselleri yani o durum gözden gözede fark yaratır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri