Victus by Hp Laptop 16-d1000nt yaşadığım sorun

matrix 5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Başlıkta belirttiğim gibi bu ürüne sahibim ürünü dün aldım daha yeni bir cihaz, bu ürün ile ilgili yaşadığım bir sorun var arıza olmasından şüpheleniyorum

bu attığım linkteki video bana ait 2'inci dakika 19'uncu saniyeden başlatarak izlerseniz yaşadığım sorunu görürsünüz, buna benzer tüm büyük aaa sınıfı oyunlarda oluyor bu sorun . ( ani fps çakılması yaşıyorum belli bir süreliğine )

bu sorunu şöyle bir yöntemle çözdüm Omen gaming hub uygulaması var oradan booster modunu açtım ve optimize your performance by selecting the mode that works best for you seçeneğinden de default moddan çıkartıp perfomance modunu seçtim öyle düzeldi bu sorun, yalnız benim default modunda sıkıntısız oynayabilmem gerek değil mi? bu sorunu yaşamam anormal bir sorun olduğunu gösteriyorsa ürünümü garantiye yollayacağım.

Sistem özellikleri :
i7 12700H işlemci
Rtx 3060 gpu
32 gb DDR5 ram

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yani bir ayar ile çözülmüş olabilir ama illa neden bir ayar yapmak gereksin onu bilemedim. Belki HP öyle ayarlamıştır ama saçma geldi. Sıcaklıkta sorun yok kullanımlarda sorun yok ama oyun takılıyor. Bence ne olur ne olmaz müşteri hizmetleri ile iletişime geçin eğer mantıklı bir açıklaması varsa anlatırlar.

KS

matrix 5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Dediğiniz gibi iletişime geçerim umarım mantıklı bir açıklama yaparlar umarım arıza değildir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri