VİDEO FİLM İZLERKEN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monitöründe panel sorunu olabilir nasıl bir sorun anlatabilirsen anlayabiliriz çünkü bizde görünen bir şey yok ve belli bir fikrimizde yok. Anlat sorun ne fikir sahibi olalım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monitör ayarlarını sıfırla ve ekran kartının ayar panelinden NVIDIA Denetim masası veya AMD Crimson ile ekran parlaklığını ve renklere müdahale ettin bir bölüm var burayı sıfırla. Sonra tekrar dene işe yaramaz ise kullandığın kabloyu değiştir ekran kartı ile monitör arasındakini buda işe yaramaz ise monitör panelin arızalı olabilir.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
SİSTEMİM NVİDİA GTX 1050 Tİ 4 GB EKRAN KARTI 16 GM RAM İNTEL CORE İ5 7.NESİL İŞLEMCİ

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistemini sormadım ki dediklerimi yaptın mı? Birde e.kartı sürücünü sil ve tekrar kur onun ayarları ile ilgili bir sorun olabilir. Kaldırma işlemi için Display Driver Uninstaller yazılımını kullan. Dediklerimi yapmadan daha fazlasını sunamam.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KABLO DEĞİŞTİRMEYİ DENEDİM SORUN HALA DEVAM EDİYOR.EKRAN PARLAKLIĞIYLA İLGİLİ BİR DURUMDA YOK.YARDIM EDEBİLECEKMİSİN ? EĞER YARDIM EDİN SİTEYİ HER GRUPTA PAYLAŞMAYAN NE OLSUN !

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sürücü kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi? Birde monitörü başka bir cihazda denemen mümkünse onuda dene monitör kaynaklı olabilir sorunun.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BEN YARIN SANA KESİN BİR CEVAP YAZICAM BU MONİTÖRÜ BAŞKA PC DE DENİCEM.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
DENEDİM SUANDA FARKLI PC DE AYNI MONİTÖRDEYİM VE KASA ESKİ OLDUGUNDAN HDMI YERİNE VGA TAKIYORUM.HİÇ BİR SORUN YOK :/ BU DA DEMEK OLUYORKİ SORUN YA KASADA YADA MONİTÖRÜ KASAYLA BAĞLADIĞIM KABLODA AMA 2 FARKLI HDMI KABLOSU DENEMİŞİM OLMADI ACABA SORUN DİREK KASADAN MI VEYA KASA HDMI DESTEKLEMİYORMU?

ŞİMDİ YENİ PC YE GERİ DÖNÜCEM.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
EKRAN KARTINA AİT HERŞEYİ SİLİP TEKRAR YÜKLEMEYE DENEMEDİM.SORUN ONDAN OLABİLİR.ÇÜNKÜ SİLİNCE NASIL İNDİRECEĞİMİ BİLMİYORUM.BANA ADIM ADIM NE YAPACAĞIMI İNDİRİCEĞİM ŞEYİN LİNKİNİ ATARSAN BEN SANA SİSTEMİN ÖZELLİKLERİNİ SÖYLERİM.SEN BANA YARDIMCI OL.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
denetim masası üzerinden nvdiaya ait bütün programları kaldırın.Ondan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.Başlattıktan sonra ekran kartınızın driverını indirin ve kurun.Driver kurulduktan sonra yeniden başlatıp kullanmaya başlayabilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri