VİDEO FİLM İZLERKEN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Display Driver Uninstaller bu videodaki yazılımı kullanarak temiz bir şekilde tüm E.Kartı sürücü kalıntılarından tek tıklama ile kurtulabilirsin. Videoda program linki ve nasıl kullanacağın anlatılıyor. VGA 'da sorun yoksa kullandığın E.Kartının HDMI çıkışı sorunlu olabilir veya kullandığın kablonun standardı vardır hem monitör hemde E.Kartı için o standarda uyumlu bir kablo kullanmalısın. Sürücü kaldırma işleminden sonra güncel sürücünü kur ve sorun halen daha aynı ise bu söylediğim 2 olasılıktan birisinden dolayı bu sorun oluyor demektir. İşe yaramaz ise bu sürücü kaldır/kur işlemi E.kartı modelini ve Monitör modelini yaz desteklediği HDMI standardına bakalım doğru kablo ile sorun E.kartı çıkışı değilse çözülebilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
https://www.nvidia.com.tr/drivers bu linkten ekran kartı modelini ve işletim sistemini seç indir sürücünü. Bu arada söylediğimi anlamaışsın bana şu şekilde yaz ürünlerini.

ASUS / MSI / GIGABYTE vs. markasını ve GTX 1050 Ti OC vs. AORUS / Strix / DUAL vs. diye uzunca adını belirt. Aynısını monitör içinde yaz örneğin PHILIPS BDL4681XU/00 modeli diye. Bu şekilde yazmazsan anlayamam kullandığı kablo desteğini.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PHİLPS 227E6 (21.5inch Wide LCD MONITOR 227E6)

EKRAN KARTININ TAM İSMİNİ BENDE BİLMİYORUM NASIL BAKACAĞIMI AMA MSI OLARAK GEÇİYOR EKRAN KARTI CUNKU KASANIN İÇİNDE GÖZÜKÜYOR MSI YAZISI VAR KARTIN ÜZERİNDE.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
AIDA 64 ile sistemindeki tüm bileşenlerin marka modeline bakabilirsin. 
Monitörün eski bir monitör HDMI standardını bulamadım ama HDCP destekli bir HDMI çıkışı var kullandığın kablodan olabilir yani görüntünün öyle olması. 

Paugge V2.0 Premium Sertifikalı 4K Ultra HD 4096x2160 60Hz 18Gbps Bandwith HDR Destekli HDMI Kablo - 5 Metre bu tarz HDCP desteği olan bir kablo ile sorunun çözülebilir ama emin değilim monitörünün gelişmiş teknik bilgilerinde HDMI standardı yazmıyor sadece HDMI çıkışının HDCP olduğu yazıyor. Sen sürücü olayını hallet e.kartınıda belirt bakalım sonrasına boşa masraf yapmanı istemem emin değilim çünkü bir şeyler öğrenirsem daha net şeyler yazarım.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ÖNCE SOYLEDİGİN PROGRAMLA BUTUN SURUCULERİ KALDIRIP SONRA ATTIĞIN LİNKTEN SÜRÜCÜYÜ İNDİRİP KURUP YENİDEN BAŞLATMAM MI GEREKİYOR SADECE SONRADA OLMUŞSA DAHA BİRŞEY YAPMAYA GEREK YOK OLMAMIŞSA AIDA 64 İNDİRİCEM DOGRUMU ??

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sürücünü indir kur ve PC 'yi yeniden başlat başka bir şeye gerek yok.

AIDA 64 ile eçkartı modeli ismini öğreneblirsin. Kendi sitesinden https://www.aida64.com/downloads ücretsiz sürümü indir ve Görüntü Birimi ve Grafik İşelmci (GPU) ya tıkla ve adını modelini yaz bakalım.

Monitörün eski bir monitör HDMI standardını bulamadım ama HDCP destekli bir HDMI çıkışı var kullandığın kablodan olabilir yani görüntünün öyle olması. 

Paugge V2.0 Premium Sertifikalı 4K Ultra HD 4096x2160 60Hz 18Gbps Bandwith HDR Destekli HDMI Kablo - 5 Metre bu tarz HDCP desteği olan bir kablo ile sorunun çözülebilir ama emin değilim monitörünün gelişmiş teknik bilgilerinde HDMI standardı yazmıyor sadece HDMI çıkışının HDCP olduğu yazıyor. Sen sürücü olayını hallet e.kartınıda belirt bakalım sonrasına boşa masraf yapmanı istemem emin değilim çünkü bir şeyler öğrenirsem daha net şeyler yazarım.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TAMAM ŞUANDA PC DE EKRAN KARTINA AİT HİÇBİR ŞEY YOK VE ÇÖZÜNÜRLÜKTE DEĞİŞİK ŞİMDİ KURUYORUM.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TAVSİYE EDİLMEZ DİYOR HADİ BKM BİSMİLLAH. SİLEM KURAM GELİCEM
BEN

GELDİM SORUNUM HALA DEVAM EDİYOR :/

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BU ARADA YENİ KASAYLA BU EKRANI VGA İLE TAKTIĞIMDA GÖRÜNTÜ VERMİYOR. HDMI TAKTIĞIMDA GÖRÜNTÜ VERİYOR AMA VİDEO FİLM İZLERKEN LEKELER ORTAYA ÇIKIYOR ESKİ KASA İLE BU MONİTÖR VGA İLE GÖRÜNTÜ VERİYOR VE HİÇBİR SORUN YOK.ESKİ KASAYA HDMI OLMUYOR CUNKU GİRİŞİ YOK AMA BENİM BU KASADA DA BU EKRANDA DA HDMI GİRİŞLERİ VAR.SORUN NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kullandığın kablo ile alakalı bir durum sanırım monitörün kullandığı HDMI standardı ile kullandığın kablo uyumsuz benim kanaatim bu yönde.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
YANİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM Kİ BU EKRANI BAŞKA KASADA DENEDİM AMA DENEDİĞİM FARKLI KASADA HDMI GİRİŞİ YOKTU BENDE VGA GİRİŞİNİ KULLANDIM HERŞEY AYNIYDI BİR TEK HDMI YERİNE VGA TAKTIM FARKLI KASAYA VE HİCBİR SORUN YOKTU SORUN PC DENDE OLABLİR KABLODANDA OLABALİR AMA KABLODAN OLABİLECEĞİNİ SANMIYORUM
https://i.hizliresim.com/5y63Jl.jpg --- https://i.hizliresim.com/3zG30r.jpg --- https://i.hizliresim.com/aYraOB.jpg BU MONİTÖRÜN ARKASI

RESİMDE BULUNAN HDMI GİRİŞİNDEN KASADA DA VAR

ZTN BİLGİSAYARI ALDIĞIM DA KURARKEN VGA KABLOSU VERİLMİŞTİ YANINDA AMA TAKINCA GORUNTU OLMUYORDU BENDE HDMI KABLO SATIN ALDIM VE GÖRÜNTÜ SAĞLADIM.

BURADA ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BİLGİSAYARI ÇALIŞTIRMAK İÇİN KASANIN YANINDA VGA KABLOSU GÖNDERİLDİ AMA GÖRÜNTÜ AKTARILAMADIĞI İÇİN GİDİP BİR BİLGİSAYARCIDAN HDMI KABLOSU ALDIM.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kablodan diye düşünüyorum dediğim gibi birde o beyaz olan monitörün arkasındaki DVI soketinden HDMI a dönüştüren aparat alırsan oda HDMI kalitesinde sinyal aktarımı yapıyor öylede kullanabirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri