VİDEO FİLM İZLERKEN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ZATEN FARKLI BİR HDMI KABLOSU İLE DENEDİM.SORUN HALA AYNIYDI.HDMI KULLANDIĞIM İÇİNMİ OLUYOR ANLAMADIMKİ ?

YARDIM EDEBİLECEKMİSİNİZ NE YAPMALIYIM ?

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
EKRAN KARTI DRİVLERİNİ SİLDİM YÜKLEDİM PC BODULZU BE
HİÇ OYUNDA AÇILMIYOR

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sürücü kaldırma ve tekrar kurulumunda hata yaptıysan bir sorun olabilir ancak bu işlem milyonlarca kişi tarafında sürekli yapılıyor sorun olmaması gerek. Yanlış hatırlamıyorsam HDMI ile bağladığın ve sorun olmadığı bir sistemde denemiştin eğer mümkünse görüntüyü HDMI 'dan al yine ama o bahsettiğin kasadaki e.kartını yeni kasana tak ve öyle dene eğer sorun olmaz ise e.kartının HDMI soketinde bir sorun olabilir sorun halen daha aynı ise kablo sorundur.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sürücü kaldırma ve tekrar kurulumunda hata yaptıysan bir sorun olabilir ancak bu işlem milyonlarca kişi tarafında sürekli yapılıyor sorun olmaması gerek. Yanlış hatırlamıyorsam HDMI ile bağladığın ve sorun olmadığı bir sistemde denemiştin eğer mümkünse görüntüyü HDMI 'dan al yine ama o bahsettiğin kasadaki e.kartını yeni kasana tak ve öyle dene eğer sorun olmaz ise e.kartının HDMI soketinde bir sorun olabilir sorun halen daha aynı ise kablo sorundur.

Kesinlikle katılıyorum forumda bu tarz konularda bu yöntem ile sorun çözümü sağlıyoruz...

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
YENİDEN BAŞLATINCA OYUNLAR DÜZELDİ.EKRAN KARTININ HDMI YERİ SIKINTILI DİYORSUN OLABLİR.BAK BU EKRANLA YENİ KASAMI VGA İLE BAĞLADIĞIMDA GÖRÜNTÜ HİÇBİR ŞEKİLDE VERMİYOR AMA BEN ESKİ MONİTÖRÜMÜ YENİ KASAMLA DENİYECEĞİM VGA İLE EĞER SORUN OLURSA EKRAN KARTINDA BİRŞEY VARDIR AMA EĞER DÜZGÜN ÇALIŞIRSA EKRAN KARTININ HDMI GİRİŞİNDE BİR SORUN VARDIR BEN DENİYECEĞİM VE SİZE RESMİNİ ATIP DURUMU BİLDİRECEĞİM.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu verilen bir hata mesajı değil PHILIPS ürünlerde yanlış bilmiyorsam 2013 öncesi tüm monitöründe 30 dk. dan fazla boş hiçbir şey yapmadan monitör açık kalırsa bu uyarı mesajı ile seni bilgilendiriyor. Mesajda şunu söylüyor 30 dk. boyunca sabit görüntüde kaldınız bu monitörünüzün renk panelinin yanmasına sebep olabilir diyor. Yani endişelenecek bir durum değil daha önce çıkmamasının sebebini bilmiyorum. [Settings] > [Picture] > [Advanced] > [Clear residual image] Monitöründeki ayarlardam şu yere gelip OK dersen uyarı ortadan kalkacak denmiş PHILIPS tarafında.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BEN ESKİ EKRANIMI YENİ KASADA DENEDİM VGA İLE ODA GORUNTU VERMİYOR AYRICA YENİ MONİTÖRÜ DE VGA İLE TAKINCA GÖRÜNTÜ VERMİYORDU.YENİ KASANIN VGASINDA BİR SORUN VAR VE GORUNTU VERMİYOR SANIYORSAM AMA EMİN DEĞİLİM.VE LEKELER CIKMAYA DEVAM EDİYOR NE OLDUĞUNU ANLIYABİLMİŞ DEĞİLİM.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Soruna sebep olabilecekler şöyle; Monitörün kendisi yada HDMI çıkışı veya ekran kartı çıkışı yada kablo arızalı olabilir veya kablo standardı yanlış olabilir. Başka bir sorundan bu leke probleminin olması olası değil bunların teker teker denenmesi gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri