Video programlarında fps göstergesi sorunu

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Merhabalar.
iki sorunum var
1-Topladıgım yeni sistemde insanlar yararlansın diye oyun fps testi videoları çekmek istiyorum.Msi afterburner programında osd ayarlarını yaptım ama nedense bende gözükmesine rağmen videoda gözükmüyor bu fps göstergesi sıcaklık vs vs.

2-rx 570 olduğu için relive yi kullanmak istedim ama maalesef relivede 60 fps seçili olmasına rağmen çektiği videolar 30 40 fps şeklinde yani akıcı değil bunu nasıl çözebilirim ? ayarları https://hizliresim.com/zjOJg6   (sistemim ryzen 5 2600 rx 570 8 gb ram)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Radeon Relive yazılımına entegre aynı MSI Afterburner gibi OSD çalıştırabileceğiniz kendi yazılımı var. AMD 'nin https://www.amd.com/en/support/kb/faq/dh-026 bu bağlantısında ayarları yapıp, AMD 'nin kendi OSD göstergesini kullanabilirsin. Diğer konu hakkında bir fikrim yok hiç kayıt yapmadım ama videolarda Bitrate adında bir ayar vardır bunu yükseltmeyi dene bu video akışkanlığını sağlayan en temel ayardır. Fazla arttırma video boyutunu arttırır.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Deniyorum oyunda sadece şu anda kaydediliyor ve fps yi gösteriyor gpu sıcaklıgı gpu kullanımı vs göstermiyor oyunda ben mi yapamadım ?

videolara baktımda alt+r kombinasyonundan performance metricsi seçiyorlar ama bende o seçenek yok bendeki seçenekler

radeon relive
radeon ftrc
radeon freesync
renk

bazı oyunlarda varmış sadece
çoğu kanal gösteriyor oyunda msi afterburneri ben onu yapmak istiyorum bilen var mı bu osdyi videoda göstermeyi ?

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Şimdi baktımda AMD relive den kaydettiğimde msi afterburner osd si gözüküyor sadece bandicam obs gibi programlarda gözükmüyor tamam reliveyle çekeyim diyorum peki akıcı olması için gereken ayarlar nelerdir ?

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
çünkü 200 fpslik half life videosu bile 40 45 fps gibi

bandicamla çeksem akıcı ama bu sefer osd yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Relive ayarlarında Bit hızı ayarları var onları yükselt birde öyle dene. Akıcılığı bit hızı belirler. 60 FPS 'te olsa bit hızı sonda değilse akıcı olmaz video.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
50mbpsyapıyorum aynı 30mbps yapıyorum aynı çok garip ya şimdi bandicam falanda stabil değil neyse video çekmem çokda öneml ideğil

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
prokaan78' Alıntı:
50mbpsyapıyorum aynı 30mbps yapıyorum aynı çok garip ya şimdi bandicam falanda stabil değil neyse video çekmem çokda öneml ideğil

Dur hemen pes etme :)  bir kaç yol daha buluruz biraz araştırayım sorun ne bakalım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri