Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 sene önce yazılım budur üzerinden Pro Key almıştım kurulmuştu, 2 sene sonra ilk defa format attım, ve Key etkinleştirmek için girmeye calıştığımda hata verdi bulunamadı yazıyor mail olarak atılan Key'i neden olabilir?
İnternet baktığım kadarıyla MAK ve OEM Key'ler varmış benim ki MAK Key olabilme şansı yüksek galiba, ve bana şu an yine lazım sağlam bir Windows 10 Key önerebilir misiniz ve şu an Windows 10 Home yüklü önerdiğinizi aldım diyelim Home yüklü iken Pro'ya direkt geciş yapabilir miyim yoksa ISO dosyası Pro indirip kurup alınan Key'i öyle mi etkinleştirebilirim 2 sene önce Home'den direkt gecememiştim format atıp öyle geçiş sağlanmıştı diye hatırlıyorum, ve alacağım Key'in sınırsız bende kalmasını istiyorum yardımcı olabilecek değerli arkadaşlar var mı?
PRO yükseltmesi yapabilirsiniz cihaza format atar gibi bir işlem basittir. Sonrasında PRO anahtarınızı girersiniz. saglamlisans ben buradan alışveriş yapıyorum önerebileceğim bir site diyebilirim. En azından ben sorun yaşamadım. Bu OEM ve RETAIL anahtarlar hangi sistemde aktif ederseniz o sistemdeki kullandığınız anakarta yapışıyor. Yani sadece o sistemde istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.
İlk sorunuza bir yanıtım yok. Size gönderilen mail eğer silindiyse ve mail sisteminizdeki silinenleri kurtar işe yaramıyorsa yapacak bir şey yok diyebilirim. Sadece şeyi deneyebilirsiniz anahtarı aldığınız yere mail atın ve size gönderilen key onlarda vardır tekrar aynısını göndermelerini isteyebilirsiniz ama yaparlar mı emin değilim.