Warcry Kasa Full Tower Mı?

Kaymakomer69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar daha önce bu konuyu açmıştım ama yanlış anlaşıldım galiba benim sorum şöyle gamepowerın warcry kasası atx gözüküyor mini atx falan değil fulltower gözüküyor bende buna kanıp aldım belki ekran kartım sığabilir bir şey demiyorum ama ucu ucuna falan sığıyor galiba kafamı karıştırdılar ekran kartım asus tuf 6900xt kasanın içindede cam yükseltme aparatları mevcut sizce sığar mı dikey kullanmak istemiyorum sığmazsa mecbur dikey kullanacağım

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,333
Selamlar hocam,

GamePower Warcry kasası Full Tower'dır. 390mm uzunluğa kadar ekran kartı takabiliyorsunuz. Sizin ekran kartınız 320 mm derinlik, 140 mm yükseklik ve 58 mm genişliğe sahip. Her türlü oturması gerekli.

KS

Kaymakomer69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar hocam,

GamePower Warcry kasası Full Tower'dır. 390mm uzunluğa kadar ekran kartı takabiliyorsunuz. Sizin ekran kartınız 320 mm derinlik, 140 mm yükseklik ve 58 mm genişliğe sahip. Her türlü oturması gerekli.
Reis genişlik olarak sığdığına emin misin bulamıyorum ben gpu max genişliğini

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
15 cm . Ama kasa içinden aparat çıkması lazım yan tamperli camı biraz dışarıya alıp oturtabilirsiniz. Olmazsa holder ve riser ile dikey takabilirsiniz.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,333
KS

Kaymakomer69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
15 cm . Ama kasa içinden aparat çıkması lazım yan tamperli camı biraz dışarıya alıp oturtabilirsiniz. Olmazsa holder ve riser ile dikey takabilirsiniz.
Eğer dediğiniz gibi kasa 15 cm genişlik destekliyorsa sıkıntı yok ama ben kasanın max gpu genişliğini bulamadım bulduysan bana linkini atar mısın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri