- Tepki
- 136
STEAM indirme önbelleğini temizleme - Şuradakileri dener misiniz.sadece warframe indirmek isterken oluyor devam diyorum saniyesinde iniyor oyuna giriş yapamıyorum bug gibi bir şey sanırım
sonuçsuz hocamSTEAM indirme önbelleğini temizleme - Şuradakileri dener misiniz.
Ben biraz daha bakayım, bir şey bulursam öneri yaparım.sonuçsuz hocam
Oyunun başlatma aracının ayarlarında sanırım dosya doğrulama varmış. Oradan bir kontrol eder misiniz.sonuçsuz hocam
başlatma aracından kastınız nedir ?Oyunun başlatma aracının ayarlarında sanırım dosya doğrulama varmış. Oradan bir kontrol eder misiniz.
Launcher uygulaması.başlatma aracından kastınız nedir ?
öyle bir şey inmiyor söyleminiz doğrultusunda şu ss bir fikir oluşturabilir.Launcher uygulaması.
O konumda Warframe klasörünü komple silin sonra indirme ön belleğini tekrar silip öyle deneyin.öyle bir şey inmiyor söyleminiz doğrultusunda şu ss bir fikir oluşturabilir.
tekrardan olumsuz sonuç.O konumda Warframe klasörünü komple silin sonra indirme ön belleğini tekrar silip öyle deneyin.
Steam üzerinde sadece bu oyunda bu sorunu yaşıyorsunuz değil mi, başka oyun indirmeyi denediniz sorun yok yani? Farklı bir konuma kurmayı denediniz mi oyunu?tekrardan olumsuz sonuç.
farklı oyunlar iniyor d değil c diskine indirmeyi de denedim aynıSteam üzerinde sadece bu oyunda bu sorunu yaşıyorsunuz değil mi, başka oyun indirmeyi denediniz sorun yok yani? Farklı bir konuma kurmayı denediniz mi oyunu?
Pek çok yerde, oyunun kendi forumları dahil aynı soruna ait bir sürü konu buldum ama hiç çözüme ulaşan yok.