Özür dilenecek bir şey yok siz şimdilik chipseti ve dediklerimizi güncelleyin oyun için değerlerinize bakalım ondan sonra gerekirse bios için adım adım yardımcı olup onu da güncellerizo zaman sadece Chipset driver'ı mi indirmeliyim? Özür dilerim
Özür dilenecek bir şey yok siz şimdilik chipseti ve dediklerimizi güncelleyin oyun için değerlerinize bakalım ondan sonra gerekirse bios için adım adım yardımcı olup onu da güncellerizo zaman sadece Chipset driver'ı mi indirmeliyim? Özür dilerim
bugun bende aliyorum galiba rx 6500 xt hocam bakalim wattman olucakmi bendeParam buna yetti![]()
bende ilk 2 hafta hiç olmadı. Umarım sende hiç olmaz sorunsuz bir şekilde istediğin oyunları gönlünce tadını çıkara çıkara oynarsınbugun bende aliyorum galiba rx 6500 xt hocam bakalim wattman olucakmi bende
cok tesekur ederim hocam umarim seninde hatan cozulur bir urune para verip hata almak cok kotu ciddenbende ilk 2 hafta hiç olmadı. Umarım sende hiç olmaz sorunsuz bir şekilde istediğin oyunları gönlünce tadını çıkara çıkara oynarsın
Evet biliyorum msi afterburnerla witcher 3 ü yeniden oynadım 5-6 dakika ve değişen bir şey yoktu hala %60-90 arasında dalgalanıyordu gpu kullanımı ve ani 20 fps dropları oluyordu.Özür dilenecek bir şey yok siz şimdilik chipseti ve dediklerimizi güncelleyin oyun için değerlerinize bakalım ondan sonra gerekirse bios için adım adım yardımcı olup onu da güncellerizMsi Afterburner kullanmayı biliyor musunuz oyun içinde sistem fps değerleri ram kullanımı işlemci ekran kartı kullanımını gösterir?
Demekki dediğimiz gibi 22.5.1 sürümü sorunu çözdü sanırım.hocamm %99 gördüm sonunda. dying light testi yaptım ve onda hiç görmediğim %90 üstü değerleri gördüm ve fps 20 artmıştııı
Hiçbir zaman son driveri indirmeyin önerilen sürüm driverleri indirin.hocamm %99 gördüm sonunda. dying light testi yaptım ve onda hiç görmediğim %90 üstü değerleri gördüm ve fps 20 artmıştııı
Bana kurulumları yapıp size yollucaz denmişti. Biosu İnventus kurmuş olmalıŞ
İsterseniz biosta güncelleyen diyecem ama sanırım güncellemişsiniz yoksa o işlemciyi o Anakarta takamazdınız.
Sanırım öyle olmuş sorun yaşadığınız oyunlarda da tekrar deneyin bir sorun olmazsa çözülmüş demektir.Bana kurulumları yapıp size yollucaz denmişti. Biosu İnventus kurmuş olmalı
sakın son sürümü kurma kankam benim gibi 22.5.1 kur umarım sende benim gibi %99 gpu kullanımı değerlerini alırsıncok tesekur ederim hocam umarim seninde hatan cozulur bir urune para verip hata almak cok kotu cidden![]()
Her oyunda da illa gpu yüzdeliği 90 ve üstü olacak değil unutmayın bazı oyunlar direk işlemci kaynağını kullanır ( unutulmaması gereken illa işlemci kullanıyor diye her ekran kartıyla da oynanabilir olmuyorsakın son sürümü kurma kankam benim gibi 22.5.1 kur umarım sende benim gibi %99 gpu kullanımı değerlerini alırsın
hocam ne olduÇok teşekkür ederim hepinize gerçekten. çoğu oyunda daha yüksek gpu kullanımı değerlerine sahip oldum. şuan sadece aklımda bir soru işareti var benim CPU'm sağlıklı mı tam değerinde çalışıyor mu diye nasıl kontrol edebilirim puanını görebileceğim bir uygulama var mı? Sadece emin olmak istiyorum tam performans alabiliyor muyum diye
bazı oyunlarda arttı sanırım gpu tabanlı oyunlarda arttı birazda olsa. anlık droplar hiç yok denecek kadar azaldı. ama diğer oyunlarda (aoe2 de, warcraft 3) oyunlarda fps hala aynıSadece gpu kullanım değeri mi ?Yoksa fpsniz de arttı mı ?
Rica ederim testin adı sanırım prime95 idi.
valla fps biraz düzeldi ama wattman hatası hakkında bir şey diyemeyeceğim 1-2 gün sonra yaşanmazsa demekki çözüldü. günde 2 kere wattman alıyordum bu sıralar.hocam ne oldu
gpu kullanımı bazı oyunlarda %99 a sabitlendi ( Path of exile, dying light) ama witcher 3 te hala dans ediyor. Sanırim işlemci bir tık güçsüz kalıyorSadece gpu kullanım değeri mi ?Yoksa fpsniz de arttı mı ?
Rica ederim testin adı sanırım prime95 idi.