Wattman + ani fps düşüşleri

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
o zaman sadece Chipset driver'ı mi indirmeliyim? Özür dilerim
Özür dilenecek bir şey yok siz şimdilik chipseti ve dediklerimizi güncelleyin oyun için değerlerinize bakalım ondan sonra gerekirse bios için adım adım yardımcı olup onu da güncelleriz :) Msi Afterburner kullanmayı biliyor musunuz oyun içinde sistem fps değerleri ram kullanımı işlemci ekran kartı kullanımını gösterir?

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Teşekkür ederim çok yardımcı oldun şimdi oyunlara bakacağım

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
bugun bende aliyorum galiba rx 6500 xt hocam bakalim wattman olucakmi bende
bende ilk 2 hafta hiç olmadı. Umarım sende hiç olmaz sorunsuz bir şekilde istediğin oyunları gönlünce tadını çıkara çıkara oynarsın

ilkerto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
bende ilk 2 hafta hiç olmadı. Umarım sende hiç olmaz sorunsuz bir şekilde istediğin oyunları gönlünce tadını çıkara çıkara oynarsın
cok tesekur ederim hocam umarim seninde hatan cozulur bir urune para verip hata almak cok kotu cidden ❤️

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Özür dilenecek bir şey yok siz şimdilik chipseti ve dediklerimizi güncelleyin oyun için değerlerinize bakalım ondan sonra gerekirse bios için adım adım yardımcı olup onu da güncelleriz :) Msi Afterburner kullanmayı biliyor musunuz oyun içinde sistem fps değerleri ram kullanımı işlemci ekran kartı kullanımını gösterir?
Evet biliyorum msi afterburnerla witcher 3 ü yeniden oynadım 5-6 dakika ve değişen bir şey yoktu hala %60-90 arasında dalgalanıyordu gpu kullanımı ve ani 20 fps dropları oluyordu.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
hocamm %99 gördüm sonunda. dying light testi yaptım ve onda hiç görmediğim %90 üstü değerleri gördüm ve fps 20 artmıştııı

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
şimdi diğer oyunlarımı da test edeceğim birazdan tekrar geri dönüş yaparım

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
cok tesekur ederim hocam umarim seninde hatan cozulur bir urune para verip hata almak cok kotu cidden ❤️
sakın son sürümü kurma kankam benim gibi 22.5.1 kur umarım sende benim gibi %99 gpu kullanımı değerlerini alırsın

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
sakın son sürümü kurma kankam benim gibi 22.5.1 kur umarım sende benim gibi %99 gpu kullanımı değerlerini alırsın
Her oyunda da illa gpu yüzdeliği 90 ve üstü olacak değil unutmayın bazı oyunlar direk işlemci kaynağını kullanır ( unutulmaması gereken illa işlemci kullanıyor diye her ekran kartıyla da oynanabilir olmuyor :) ) o durumda yine ekran kartı düşük yüzdede kullanılır . Örnek ; Valorant, LoL gibi oyunlar, CS:GO , Minecraftta sayılabiliyor.
Sorununuz kalmadıysa konu kilitlensin çözüldü diye . Başka bir probleminiz olursa da foruma yazın size yardımcı olacak bir sürü insan var .

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Çok teşekkür ederim hepinize gerçekten. çoğu oyunda daha yüksek gpu kullanımı değerlerine sahip oldum. şuan sadece aklımda bir soru işareti var benim CPU'm sağlıklı mı tam değerinde çalışıyor mu diye nasıl kontrol edebilirim puanını görebileceğim bir uygulama var mı? Sadece emin olmak istiyorum tam performans alabiliyor muyum diye

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Sadece gpu kullanım değeri mi ?Yoksa fpsniz de arttı mı ?
Rica ederim testin adı sanırım prime95 idi.

ilkerto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Çok teşekkür ederim hepinize gerçekten. çoğu oyunda daha yüksek gpu kullanımı değerlerine sahip oldum. şuan sadece aklımda bir soru işareti var benim CPU'm sağlıklı mı tam değerinde çalışıyor mu diye nasıl kontrol edebilirim puanını görebileceğim bir uygulama var mı? Sadece emin olmak istiyorum tam performans alabiliyor muyum diye
hocam ne oldu

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
bazı oyunlarda arttı sanırım gpu tabanlı oyunlarda arttı birazda olsa. anlık droplar hiç yok denecek kadar azaldı. ama diğer oyunlarda (aoe2 de, warcraft 3) oyunlarda fps hala aynı

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
gpu kullanımı bazı oyunlarda %99 a sabitlendi ( Path of exile, dying light) ama witcher 3 te hala dans ediyor. Sanırim işlemci bir tık güçsüz kalıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri